agri dagindan uctum 

kapat
  1. ağrı yöresi türküsüdür.

Ağrı dağından uçtum,
    Çayır çimene düştüm.
    Ne belâlı başım var,
    Vefasız yare düştüm.

Kışlanın önü pınar,
    Hep kuşlar ona konar.
    Bugün yari görmedim,
    Yüreğim ona yanar.

Dağda hayladım kurdu,
    Atım terledi durdu.
    Karşıdan gelen güzel
    Beni yürekten vurdu.
    #1350003 (kara hilal, 26.02.2007 09:25)

© 2008 - uludağ sözlük

agri dagindan uctum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. agri dagindan uctum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agri dagindan uctum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatima spar un die freedom fries » cowboys from hell » birakip gidersen » tip fakultesinin uslup egitimi » william wallace » melih gokcek in odtu yu yikmak istemesi » malone » mehmet ali erbil » peder zickler bayragi » bir insani sevmeye calismak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci