bugün
- gecenin şarkısı10
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
Beyaz tvde verilen haberdir. Cumartesi günü istifa edecekmiş. Evet.
istifa için de gün vermek bi acaip. Kesin olaylı bir istifa olacak.
twitter da kendisi bizzat yazdı. bir devir bitti. şantaj dikta ve kadroculuk kazandı.
5 gün daha koltuğu bırakmayacaktır.
(bkz: fişkiyeyi vurmasınlar)
büyükşehir belediye meclisinin olağan üstü toplanması şartıyla, istifasını bile şova dönüştürecek anlaşılan. zorla istifa ettirilmenin nesi kutlanacak bir durum anlamadım.
Yüzlük rakıyı ben alayım, kutlama yaparız.
Bir gün adalete herkesin ihtiyacı olacak dendiğinde, duymazdan gelip, goygoya devam eden güruhtan sadece biridir.
Onca esip gürleyen, , sosyal medya hesaplarını hunharca kullanıp, sağa sola sataşmayı marifet sayan, ayar veren, külhanbeyi nidalarında tespitler yapan zatı izliyoruz hep beraber.
Dünya, sultan süleyman' a bile kalmadı aga!
Kibir en vahim hastalıktır ve sonu her daim yenilgilidir!
Hoşça kalamayacaksın, ne acı değil mi?!
Onca esip gürleyen, , sosyal medya hesaplarını hunharca kullanıp, sağa sola sataşmayı marifet sayan, ayar veren, külhanbeyi nidalarında tespitler yapan zatı izliyoruz hep beraber.
Dünya, sultan süleyman' a bile kalmadı aga!
Kibir en vahim hastalıktır ve sonu her daim yenilgilidir!
Hoşça kalamayacaksın, ne acı değil mi?!
yok artık! cidden twit atıp ilan etmiş adam. ankara'da bir devir sona erdi resmen. germiyanoğlu, eretna beyliği ve melih gökçek devri tarihe karışıyor.
ankaralı yurttaşlarımın gözü aydın mı desem, allah beterinden saklasın mı desem bilemedim.
ankaralı yurttaşlarımın gözü aydın mı desem, allah beterinden saklasın mı desem bilemedim.
"dinsizin hakkından imansız gelir" atasözünün açıklaması mahiyetinde istifadır. dinsiz belli, imansız belli, arada mağdur olan biziz.
o güzel insanlar o güzel transformerslara binip gittiler. şaka lan şaka s.ktir git.
ak partinin oy oranını arttiracak gelisme.
sebebi kılıştaroğluuuuudur. ahahaha.
yok öyle kuru kuruya istifa. biraz madilen, efelen. 7500 yıldır ankara senin elinde olum. senin de bi ağırlığın var yani, ezdirme kendini. ne biliyorsan anlat, anlat ki toplum gözünde ufacık bir ederin kaldıysa onu da sağlama al bağımsız gir yine ankara senin olsun. *
içerisinde mutlaka bir cinlik yapılması gereken istifa. el pençe divan durmamalı. artık herkes eteğinde taşları döksün.
eminem'in dediği gibi i am cleaning my closet!!!!!
yok öyle kuru kuruya istifa. biraz madilen, efelen. 7500 yıldır ankara senin elinde olum. senin de bi ağırlığın var yani, ezdirme kendini. ne biliyorsan anlat, anlat ki toplum gözünde ufacık bir ederin kaldıysa onu da sağlama al bağımsız gir yine ankara senin olsun. *
içerisinde mutlaka bir cinlik yapılması gereken istifa. el pençe divan durmamalı. artık herkes eteğinde taşları döksün.
eminem'in dediği gibi i am cleaning my closet!!!!!
çalgı çengiyle kutlanacak hadise.
oh oh yandan yandan..
https://twitter.com/06mel...status/922503033895956480
oh oh yandan yandan..
https://twitter.com/06mel...status/922503033895956480
Tayyip Erdoğan’a 2019 u beklemeden tek adam rejimi nasıl olur gösterdiği için teşekkür ederiz. Akp liler de görsün işte. Hepinizi tek tek harcadı. Sıra hanginizde? Binali?
Geldiği gibi gitmese de bir devrin sonudur. Evet.
bazı osmanlı padişahları ve tahtta kalma süreleri.
I. Bayezid(Yıldırım Bayezid): 13 yıl
I. Mehmet(Çelebi Mehmet): 8 yıl
II. Bayezid: 22 yıl
III. Murat: 20 yıl
IV. Murat: 4 yıl 3 ay
I. Abdülhamit: 15 yıl
Abdülmecid: 22 yıl
I. Bayezid(Yıldırım Bayezid): 13 yıl
I. Mehmet(Çelebi Mehmet): 8 yıl
II. Bayezid: 22 yıl
III. Murat: 20 yıl
IV. Murat: 4 yıl 3 ay
I. Abdülhamit: 15 yıl
Abdülmecid: 22 yıl
devlet kendi bünyesinde olan ve olmayan bozuk işlediğini düşündüğü belediyeleri zorla değiştirme yetisine sahiptir sandığı beklemesine gerek yok çünkü bilgisayar gibi düşünün ekran kartı bozulmaya başlamışsa bu senin tüm düzenini etkiler... çünkü belediyeler devleti temsil eder özerk değildir.. belediye işini güzel yapmazsa halk isyanını devlete yapar.
benim anlamadığım melih gökçeği sevmeyenler, sırf erdoğan müdahale etti diye hepsi melih savunucusu oldu... yok efedim milli iradeye müdahaleymiş daha düne kadar melik gökçek hileyle kazanıyor diyenler diyor üstelik bunu *
teröriste hizmet eden belediyelerde seçimle geldi ama bu onlara teröre destek verebilmesine imkan tanımaz. devlet müdahale eder. ki etti değiştirdi, ona niye itiraz gelmez, değiştirmeyin hendek kazmaya devam etsinler diyeydiniz ya...
aynı şekilde yine devletin işleyişini bozan kendibaşına başı buyruk hareket eden belediye olan melih gökçek görevden alınmıştır hepsi bu...
benim anlamadığım melih gökçeği sevmeyenler, sırf erdoğan müdahale etti diye hepsi melih savunucusu oldu... yok efedim milli iradeye müdahaleymiş daha düne kadar melik gökçek hileyle kazanıyor diyenler diyor üstelik bunu *
teröriste hizmet eden belediyelerde seçimle geldi ama bu onlara teröre destek verebilmesine imkan tanımaz. devlet müdahale eder. ki etti değiştirdi, ona niye itiraz gelmez, değiştirmeyin hendek kazmaya devam etsinler diyeydiniz ya...
aynı şekilde yine devletin işleyişini bozan kendibaşına başı buyruk hareket eden belediye olan melih gökçek görevden alınmıştır hepsi bu...
Sandıkla gelmiş bir belediye başkanının istifa ettirilmesini her ne kadar zerre kadar kabul etmesem de konu bu adam olunca içim soğumuyor, oh olsun diyorum.
inşallah hiçbir devlet kademesinde bundan böyle görmeyiz adını.
inşallah hiçbir devlet kademesinde bundan böyle görmeyiz adını.
--spoiler--
ancak bir belediye başkanının zorla istifa ettirilmesi türkiye adına bir utanç ve itibar kaybıdır. türkiyede demokrasi olmalıydı. halkın seçtiği insanları tek bir adam kafasına göre indirmemeliydi. sanırım bunlar daha iyi günlerimiz...
--spoiler--
Halkın seçtiği mi? Halk mansur yavaş’ı seçmişti.. ufak bi fark attığı gökçeke bir gece de aynı farkı yiyerek geçildi.. çok kafa karıştırıcı değil mi? bu mu demokrasi.. masada kaybetti adam..
ancak bir belediye başkanının zorla istifa ettirilmesi türkiye adına bir utanç ve itibar kaybıdır. türkiyede demokrasi olmalıydı. halkın seçtiği insanları tek bir adam kafasına göre indirmemeliydi. sanırım bunlar daha iyi günlerimiz...
--spoiler--
Halkın seçtiği mi? Halk mansur yavaş’ı seçmişti.. ufak bi fark attığı gökçeke bir gece de aynı farkı yiyerek geçildi.. çok kafa karıştırıcı değil mi? bu mu demokrasi.. masada kaybetti adam..
Istifa aciklamasinda rteyi suclayacaktir.o istedi diye istifa ettim diyecek. Cekirdekleri aldik bekliyoruz.
Bugun istifa aciklamasinda rte istedi diye istifa ettim deyip rteye giydircektir. Cekirdekleri aldik bekliyoruz efendim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar