23 mart 2008 

kapat
  1. fox tv nin 23 mart 2008 manchester united liverpool maci nı yayınlamak yerine bez bebek adlı saçma salak diziyi ekranlara taşıdığı tarih. çoğu futbolsever için, içine edilmiş bir pazar günü.
    #3192818 (notrinova, 26.03.2008 16:25)

© 2008 - uludağ sözlük

23 mart 2008 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 23 mart 2008 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 23 mart 2008 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ecayip heyvanlara benziyirsen » ramora » ertugrul saglam kesin gidiyor » johnny deep bizi de dep » dusunce baloncusu » capo » genelkurmayin hesap vermemesi » ahmet altan » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » paris metrosu » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » orucumu seninle acarim » veliefendi hipodromu » volkan demirel » anadolu islami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seytan ridvan » morel eskisehir lgbtt olusumu » kiyamet gunu gazete mansetleri » melda gur » death note » gabriela mistral » bazi yazarlarin pkk sempatizanligi ile suclanmasi » duserken son anda bir yere tutunmak » dolunayisi » gecen gun yine sevisiyorum » cobanla profesorun 1 oy hakkina sahip olmasi » lost un en guzel bayani » wannsee konferansi » goztepe » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal