bugün

Bir süredir ara vermişlerdi, boklu badeli götleri sıkışınca yine başladılar. Şöyle alıyoruz:

(bkz: akplilerin şirk beyanları sıralı tam liste)
Diyanetin bundan haberi varmı.
oyum millete.
Allah şaşırtmasın insanı..
tövbeler tövbesi.
işin acı olanı da bu ülkede dinayet hacı hoca tarikat cemaat vakıf din işinden geçinen maaş alan para kazanan makam mevki sahibi olan geçimini sağlayan ticaretini yapan bir allah'ın kulu çıkıp kur'an da tarif edilen bu kafirlik-şirk söylemlerine tek laf etmiyor.

hatırlayın, bir hafta falan oldu; Yılmaz Özdil, son zamanlarda laiklik eleştirilerine sebep olan çıkışlarıyla gündem olan Diyanet işleri Başkanı Ali Erbaş'ı konu aldığı 'Diy@net' isimli yazısında "Ali Erbaş doğdu, üç yıl sonra mouse icat edildi. Fareyle Ali Erbaş akran sayılırlar" şeklinde yazmıştı.

Yazının ardından açıklama yapan MiL-Diyanet Sen, Özdil ile ilgili 'Çukurlaşan gazeteci müsveddesi', 'Ağzı lağım kokan', 'Çukur kişilik' gibi kelimeler kullanarak Özdil hakkında "Cumhuriyet Başsavcılarını göreve davet ediyoruz" ifadeleri kullanmıştı.

MiL-Diyanet Sen'in açıklamasında Özdil’in camilere alınmamasını ve cenaze namazının kılınmamasını istemiş ve Açıklamada, "Diyanet işleri Başkanlığında görev yapan din görevlisi kardeşlerimiz bu gibi islam düşmanı din ve diyanet düşmanı çukur insanların cenaze namazlarını kıldırmak istemiyor. Gece gündüz, 7/24 islam’a saldıracaksın, bu aziz milletin dini değerlerini aşağılayacaksın, cenaze namazını kıldıracak imama ‘fare’ diyeceksin, sonra ölünce de camiye musallaya koyularak 'Bu mevtayı nasıl bilirdiniz? Diye, bize bu suali sorduracaksınız. Biz din görevlileri, bu gibi dinimize küfreden, hakaret eden ve aşağılayan mevtaları ve cesetleri camilerimizde ve musalla taşında istemiyoruz. demişti.

acaba mil-dinayet sen, bilgisaray faresi ile normak hayvan olan fareyi ayırt edemeyen ve diyanet işleri başkanına verdiği değer kadar allah'a, onun dinine, yollamış olduğu peygambere de değer verip bu şirk dolu açıklamalar için yılmaz özdil için kullandığı tanımı davranışı tepkiyi bu şirk içinde açıkça beyan eden insanlara onların camiasına da kullanacak mı?

merak ediyoruz.
şimdiye kadar allah yerine konan parti başkanı için bir şey demeyen mil-dinayet sen vb yapılar yine bu sefer de susacak mı?
Bana deselerki
Rizeli Şahismı yoksa Apo mu
Diye
vallahide hangisi ülkeye daha az hasar verdi diye düşünürüm
Ona göre oy veririm....
sonra neden deistsin...neden olmayayım amk...baksana adamların dini inançları siyasi düşünceleri bile cezalandıracak şekilde evrim geçirdi ızdırabını göndiklediğim ülkesinde...
toplanıp allah dediler..
Bekliyorum, Kabe’nin yeni yeri olarak neresini tayin edecekler. Ümmet bekliyor aga, haber verin artık.
Evet arkadaşlar sayın vekilimizin dile getirdiği gibi islam dinine güncelleme geldiği için herkesin imanını tazelemesi gerekiyor. Tarifi veriyorum herkes uygulasın sonra sayın vekilim çok kızıyor. 1.şartımız hala kelime i şehadet. 2. Şart akp’ye oy atmak. Vay efendim seçim yok napıcaz, yok efendim ben 2002’ de zaten akp’ye oy verdim bi kere verince kabul olmuyor mu gibi sorularla gelmeyin. Gerekirse herkes evinde sandığını, oy pusulasını yapacak o oy ATILACAK!
3. Şart namaz, Sayın vekilimizin de belirttiği gibi oyların hesabı namazdan çok sorulacağı için önce oyumuzu atıp, sonra tekbirimizi alıp namazımızı eda ediyoruz.
4. Şart oruç. zaten sene de hepi topu bir ay tutuluyor adam gibi herkes ağzını tutsun yemezseniz ölmesiniz. oruçlu ağızla yapılan gıybet ve hırsızlığın cezası hafifletildi ama kul hakkı yenen bi şey olduğu için onda indirim yok!
5. Şartımız zekat. Ülkemiz ekonomisi son dönemlerde altın çağını yaşadığı için, devletimiz her vatandaşın sahip olduğu malın kırkta ikisini alıp birini Etiyopya, Cibuti gibi hala elinde mızrak kıçında yaprakla gezen din kardeşlerimizin islama uygun giyinmeleri için belli merkezlere lcw mağazaları açılacak tabi ki her mağazada seçim sandıkları ve akp logolu pusulalar gönderilecek bazı ücra yerlerde ampul henüz bilinmediği için pusulalara meşale, kandil gibi yöresel figürler basılacak. Oyunu atan donunu alacak. Diğer kırkta bir, eski maliye yeni uzay işleri bakanımızın Mars’a 4. Köprü, Neptün’e 7. halka gibi projelerinde kullanılacak. Evet zekat miktarı artık kırkta iki! 5.şartımız hac. Malum pandemi ve Suud hanedanlığının bazı puştlukları yüzünden hac farizamızı yerine getiremiyoruz lakinn Allah’ın izni oylarımızın gücü ile sapkın wahhabi Suudlardan Mekke’yi alıp halifeliği yeniden tesis edeceğiz. Selam dua ve oy pusulası ile…
(img:#2187796)
Bunu diyen şirke batmış heriflerle aynı dinden değilim ben. Aynısını CHP'li dese kıça bile sürülmeye değmeyecek akit paçavrası yeri göğü inletirdi.