bugün

AKspor
önde recep , ahmet, bülent ...
kesin şampiyonlar.
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçının ardından
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini aradığını paylaştı.

dün fenerbahçe , Turkish Airlines EuroLeague Final Four da kaldı.

sayın cb 'nın aradığını yada tebrik ettiğini duydunuz mu ?

yazılı yada görsel yada web basında böyle bir haber yok.

bu sezonun şampiyonluğunu fenerbahçe kaçırdı ise
bu ön bilgiler ile değerlendirin konuyu.
yok ismail kartal yok kruniç efem transfer efem ali koç falan değil...

bu engin ataman haberinde tüm cevap.
Türkiye ligi, Avrupa'daki: ingiltere Premier Lig, ispanya La Liga, Almanya Bundesliga, italya Serie A, Fransa Ligue 1, vb. ligler ile aynı seviyeye gelemediği sürece, hava gazı olan şampiyonluktur.

Benim için; Nijerya ligi, 2023-2024 sezonu şampiyonu olmak ile aynı önemsizliğe sahiptir.
görsel
galatasaray olacaktır. bu saatten sonra dünyaya bir göktaşı vs düşmedikçe ama kendi güçleri ile ama hakemler ile şampiyon gs olacak bunun alternatifi yok. sivas-fb maçındaki o adalet savaşçısı modunda gezen hiçbir gs linin ağzını dahi açmadığı rezalet penaltıdan sonra bu durum zaten sabitlendi.

önümüzdeki sezon gene şampiyonlar ligine doğrudan gidecekler gene 4.torbadan kuraya katılacaklar. bu sefer yarı ölü bayern münih veya tarihin en kötü m.unitedı olmayacak grupta. bu sezon format değişiyor artık 3.olan uefaya düşmüyor o yüzden gene hiçbir şey yapamadan averaj takımı olup geri dönecekler. önümüzdeki sezonda gene bu sezonki gibi ittirile kaktırıla şampiyonluğa oynayacaklar gene aynı tartışmalar olacak gene bir sürü takım isyan edecek. trabzonspor gene gs ye yancı olacak kupamızı verin diye ağlayacak. trabzon fener maçında gene bir şeyleri bahane edip sahaya girecekler. ya gene hakemleri öldüresiye dövecekler ya bizim futbolculara saldırıp gene dayak yiyecekler 3-5 maç saha kapatma alacaklar olayın üstü örtülecek. bizim fenerbahçeye gelirsek ali koç kalırsa bu sezonki gibi rezillikler kaçınılmaz olur. yok ligden çekiliriz yok şunu yaparız bunu yaparız.. bir çektirin gidin artık bıktık usandık sizden de..

kıssadan hisse ; bu ligi izleyeceğine git belçika ligini avusturya ligini falan izle vaktini boşa harcamamış olursun. oralarda bile adamlar en azından futbol oynuyor bizdeki gibi b.ktan b.ktan olaylar dönmüyor.
Ağlama fenerli omurgalı ol.

görsel
eğer futbolun adaleti varsa, çok ciddi kişisel hatalar ve hakem hatalarıyla şanssızlık olmazsa galatasaray' ın elde edeceği ünvan.
--spoiler--

hakem hatalarıyla

--spoiler--

hala hakem hatası olmazsa diyor sevgili arkadaşlar.. daha ne hakem hatası olacak 20 puan almışsınız penaltımsı penaltılardan olmayan kırmızı kartlardan ve size ısrarla gösterilemeyen kırmızı kartlardan. süresiz ertelendi deyip 2 gün sonra sivas deplasmanı atlanarak devam ettirilen liglerden, kalbi gs de ama kafası samsunda ankarada olanlar sayesinde çuvalla puan almışsınız hala yok hakem hatası olmazsa yok şanssızlık olmazsa diye ağlıyorsunuz. hakemler daha ne hatası yapacaklar sizin için bir tek rakibinizin kalesine şut çekip gol atmadıkları kalmış..

ligin bitimine 3 hafta kala üstelik ligdeki tek rakibin ile kendi evinde maçın varken ve 6 ( altı ) puan öndeyken bu kadar tırsan bu kadar ağlayan bir başka takım taraftarı yoktur dünya tarihinde.. madem o kadar güçlüsünüz şampiyonluk kutlamalarına başlayın neden hala ağlıyorsunuz kardeşim ? 2 maçı kaybetsen bile fenerbahçeyi yendiğinde şampiyonsun işte. hani o kadar güçlüsünüz o kadar aslansınız kaplansınız ya bu korkaklık neden hala ?
Yine fener bahçe olmayacaktır.
Fenerbahçe spor kulübü gelecek sezon armasına 5 emzik ekleme kararı aldı.

görsel
Fenerbahçedir net. Tek maça kaldı gs maçını yenerse net şampiyon olacaktır
görsel
görsel
Kağıt üstünde şampiyondur.

Asıl şampiyonun kim olduğu 19 mayıs'ta belli olmuştu.
2. Leri kimse hatırlamaz. Şimdi tv yi kapatıp ağustos ayındaki o sene bu sene şenliklerine kadar inzivaya çekilebilirsiniz kanatlılar.
güncel Önemli Başlıklar