bugün

yapılan basvuru kabul edilirse 2020 yılında yapılacak olan törendir.

açılış töreni için önerim...stada mesaleyi getiren son kişi stada girerken stad içine kurulmus olan topkapı * maketinden içeri at sırtında yanında vezirler hocası akşemseddin ve vezirler ile girmesi. fatih sultan mehmed'in istanbul'a girişini anlatan resmi canlandırarak olimpiyat meşalesini yakması. bence harika bir mizansen olurdu.

baslık parsellemek.

edit. yapılırsa telifimi alırım.
ölme eşşeğim ölme töreni. * olursa şayet çocuklarımla ve eşimle el ele giderim heralde.

not: bekârım ve sevgilim de yok. selam ederim. bu arada buradan eskişehirdeki teyzemlere, dayımlara da selam gönderiyorum.

edit: yapılan öneri de gayet hoş. güzel bi mizansen olur kanımca ama dediğim gibi ölme eşşeğim ölme. *
eğer gerçekleşirse şuan 1 yaşında olan yeğenimle giderim diye düşündüğüm organizasyondur.
nihat doğan ve ibrahim tatlıses ölmedikleri takdirde kesin olarak açılışta sahne alacaklardır.
2010 dünya basketbol şampiyonası'nın açılışına katılan müslüm gürses, sezen aksu gibi hükümet kadrolu sanatçılara nihat doğan, ibrahim tatlıses gibilerinin de ekleneceği duyumunu aldığımız açılış töreni.
Bizim gibi her olimpiyat yılında altın madalyaları toplayıp Rusya,Amerika,Avustralya gibi bu alanlarda iyi olduğunu zanneden ülkeleri tabiri caizse ezen,atletizmin beşiği bir ülkenin altından rahat kalkacağı törendir.Nedir yani.Dizeriz oraya bir sürü sprinterimizi,uzun atlamacımızı onlar böyle oynar koşturur; izleyenler izlemiş olur.Extra bir şarkıcıya filan ihtiyaç da yoktur.OOhhh bal.
hakkında yapılan öneri, milli bir mastürbasyon gibi duran açılış.
olimpiyatın beşiği olan akdeniz'de yer almamıza rağmen gerçekleşmesi düşük bir ihtimaldir.
tek şans; sürekli artan vergi ve özelliştirmeler ile krizin teğet geçmesi ve krizden etkilenmeyecek olmamız.
8 sene sonra yapılması muhtemel törendir. inşallah olacaktır, olmalıdır.
muhtemelen başta küçük bir kız çocucuğu çıkıp ağlayarak istiklal marşını okur.
Olmaması umulandır. Onu da sikip atarız biz. Ben rezil olmak istemiyorum abi tüm dünyaya. Daha o kadar gelişmedik biz. Kezbanlarla krolarla mı açacaksın olimpiyatları?
alengirli idi.
semazenler havadan dönerek iner, mehter takımı gelir dambıdı dambıdı tıs tıs, sonra kılıç kalkan, bir tane kız vardı şimdi televizyon programında şarkı söylüyor o çıkar söyler bir türkü sonra ondan sonra herkes hayal çekmeye başlar sonrada rüya biter.
(bkz: başlık parsellemek)
memnuniyetsiz herifler tarafından dalga konusu yapılan törendir.

kimse merak etmesin, en iyi şekilde yapmaya çalışılır. millet the beatles dinletsin bize ne? senin özünde ne varsa onu yapacaksın arkadaşım. türkü varsa türkü ile gireceksin, mehter takımı olacak, semazen olacak, saz olacak, söz olacak. kültürünü yansıtacaksın anlıyor musun?

amaç özenti olmak değildir. şu kendinizi küçük görmeyi bir bırakın.

herhalde dünyada kendi milletini bu kadar küçük gören, kendi kültürünü küçük gören başka bir millet daha yoktur.

türkler onu yapamaz, türkler bunu başaramaz, türkler bunun da içine sıçar. sen ne yapıyorsun arkadaşım? sen içine sıçılmaması için ne yapıyorsun? götünün üstünde türkler onu bunu yapamaz demekten başka ne yapıyorsun?

ya bi siktirin gidin allah aşkına. 2020 olimpiyatlarında en iyisi ne ise o yapılacaktır hiç kuşkum yok.
türkiyenin bu işte batıracagini dile getiren yazarlari sikme istegimi getiren bi başlık.
eğer böyle bir seramoniyi atatürk olimpiyat stadında yapmaya kalkışırsak seyricileri ve tüm sporcuları kurtların yiyeceği kesindir. ingiltere bitti biz yükselen değeriz laflarını bırakıp örnek almamız lazımdır bu seramoniyi. helal olsun tüm emeği geçenlere.
Olimpiyat stadındaki açılış töreni ve apronda kesilecek develeri şimdiden hazırlamak gerekir.
yobaz bir yönetim anlayışıyla kızların eteklerine karışılacak, alkolün olmayacağı, atatürk mümkün oldukça az gösterilmeye çalışılacağı törendir.

gerçi tokyo varken bize şans yok ama hadi sevinin bir süre.
Kutlamayı temde yapmak zorunda kalacağımız tören.
(bkz: Mahmutbey yoğun)
(bkz: Fsm yoğun)
(bkz: Seyrantepe yoğun)
eğer bize verilirse ki zor; mümkünse meltem cumbul, sertab erener ve Anadolu ateşini görmek istemediğim acilis törenidir.
Küresel bir simgemiz olmadıgı icin sıkıntı yasıyoruz bu doğru evet ama ingiltere açılışda nasıl emperyalist tarihiyle övünebilme küstahlığına gittiyse, pekala istanbul'un fethi ya da Çanakkale savası gibi bağımsızlık öyküleri tasvir edilebilir.
Kabul edilmemesi gereken başvuru. Kabul edilse bile elimize yüzümüze bulaştırcağımız yapsak bile hiçbir zaman 2012 Londra açılış töreni kadar anlamlı olamıcak tören adı altında törencik.