bugün

bol bol "bor" beklentisidir. o kadar çok olsun ki eppeğin arasına bile koyup yiyelim.. kızmayın olm 2016 içerisinde o kadar çok duydum ki bu bor çıkacak masalını canım çok çekti biran evvel çıksın tadına bakalım artık..
görsel
Atanmaktır beklentim.
Ölmemek.

insanca yaşamayı zaten unuttuk. Beklentilerimizi de azami düzeye indirdik sağolsunlar. Ölmesek yeter şükür diyeceğiz milletçe.
Şehit haberleri gelmesin. Analar ağlamasın inşallah.
Sigara alkol vs. Hepsini bırakmak.
Arapça ve ingilizceyi öğrenmek.
Gayrimenkul ve yatırım uzmanligini en derinine kadar doldurmak.

Kısmet.
Yaşamama izin vermesi.
Hiç değilse maslow ihtiyaç hiyerarşisinde 1- 2 basamak atlayalım yemin ederim self-actualization da gözüm yok .
Şu anı yaşıyor olarak sayarsak ölmeyi bekliyorum ama yaşadığım da söylenemez..
iş, iş, iş.
365 gün olması dışında bir beklentim yoktur.
Şehitlerin olmadığı, ülkece güzel günler.
çocukların ve masumların yaşadığı şehirler bombalanmasın yeter. izledikçe içim parçalanıyor. birkaç gün önce istanbul, bugün ve dün halep ya da dünyanın her neresiyse. uçaklardan bombalar atılmasın. o bombaları atanlar ve attıranların peygamberi, dini ve inandığı yaratan, onları insanları bombalasın diye dünyaya göndermedi. açıp okuyun eski ahiti, yeni ahiti, tevratı, zeburu, incili, kelamulllahı hiçbirinde bunlar yazmaz. ne davut a.s. ne musa a.s. ne isa a.s. ne de peygamberimiz bu canilikleri ve insan kıyımını tebliğ etmemiştir. bu yıldan beklentim, herkesin dinine, kitabına yakışır şekilde vicdanıyla hareket etmesi, merhametli olmasıdır. şunu çok iyi biliyoruz, insanlara merhamet etmeyenlere yaradan da merhamet etmeyecektir. allah hepinizi, hepimizi merhametli, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın...
görsel

Ilk olarak bu. Sonrası hayırlısı.
türk lirasının değer kazanması.