bugün

şimdiden merak edilen şampiyondur efenim. tabii o zaman ligin ismi hala böyle kalır mı bilinmez lakin favoriler şimdiden bellidir.
daha demirören' in başkanlığına alışamayan bünyelerin spor toto spor toto diye bahsettiği süper lig şampiyonudur efendim. 22 takımlı iki gruplu olarak türk futboluna ilk sokuşunu gerçekleştiren demirören' in ikinci icraati, milangaz süper lig olarak gideceği isim değişikliğidir. neyse olsun, bu başlık altına bkz. la yönlendirme yapıveririz.
eskişehirspordur.
(bkz: fenerbahçe) sezon sonu aykut kocaman ile yollar ayrılırsa kesindir.
(bkz: galatasaray)
samsunspor. olduğumuz her yer lig süperdir, ptt birinci ligde şampiyon olup istanbul takımlarını ezmeye geleceğiz ulan!.
Yine Galatasaray'ın şampiyon olmasını isteyeceğim yıldır.
yapılacak transferler sonucunda yorum yapılabilecektir. fenerbahçe'nin yakaladığı ritm, yeni transfer aşılarının tutmamasıyla bozulabilir. galatasaray mevcut kadrosunu koruyup, üzerine gerekli takviyeleri yapamazsa işi zorlaşabilir. beşiktaş ise stad inşaatı tamamlanırsa ekonomik olarak avantaj yakalayarak, bunu prim kozuyla futbolculara aktarabilir. tabii nasıl etki eder bilinmez. bu 3 takım birbiriyle çarpışır, trabzonspor veya bir başka anadolu takımı puan kayıplarını minimumda tutarsa, bir sürpriz de gerçekleşebilir. transfer dönemi bitsin, o zaman bakarız.

ama şampiyon kim olursa olsun, son 15 yılın en zevkli ve en gergin sezonu olacak. bu kesin.
kesinlikle beşiktaştır. yazın bir yere.
not: beşiktaşlıyım.
beşiktaş ya da galatasaray olacaktır. şuan beşiktaş büyük favori ama hem yeni hocanın ve takımın reaksiyonu hem de takım ruhu merak içinde. ama fenerbahçe nin olacağını düşünmüyorum asla.
(bkz: galatasaray) 20 farkla haftalar önceden şampiyonluğu garantileyerek kazanacaktır.
Bu kadar kalitesiz lig ortamında kimse olmasın. Hak eden yok zevk yok.
Akhisardir efenim.
Beşiktaş tır
Galatasaraylıyım.
Muhtemelen Beşiktaştır.
bjk olmasında isterse fener olsun
not:ultraslanım.
Çok rahat galatasaray dır. beşiktaş diyenlerin bonzai kafası yaşadığı düşünülmektedir. beşiktaş maksimum 2040 ta şampiyon olur.
beşiktaştır efendim.
not: fenerbahçeliyim.
şüphesiz ki galatasaraydır. yeni teknik adamlarıyla adapte sorunu yaşasalar da yıldızlar karması gibi kadrosu olduğunu göz ardı etmemek gerekir. benim bildiğim galatasaray kendini toplar ve bu yıl şampiyon bitirip armasına 4. yıldızı ekler.
zorlanmadan galatasaraydır.
Cimbom galatasaray Galatasaray şampiyon.
galatasaray veya trabzon olacak ise beşiktaş tercihimdir.
Galatasaray diyen kekoların neyin kafasını yaşadıklarını merak ettiren takımdır.

Fener siker!
White Hart Lane'de göstermiş olduğu performansı Balıkesir Spor deplasmanında göstermesi halinde yeni lig şampiyonu Beşiktaş JK'dır.
fenerbahçe olacaktır.

biz nisan ayında şampiyon oluruz büyük ihtimal. mayıslar sizin olsun ahaha. *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar