bugün

kendi görüşü dışındaki insanların vatan haini olduğunu sanan mal beyanı.

(bkz: Ağlama melis)
doğruluk payı çok yüksek başlık.
(bkz: acımasız gerçekler)
bir baba düşünün annesi her gün o çarşı senin bu çarşı benim dolaşıp kredi kartlarının limitlerini doldurmuş.bu kadın ne evlat dinlemiş ne de koca.derken bir gün kapıya icra memurları gelmiş.kadın suçunu anlayınca evi terketmiş.baba da geride kalan evlatları için evin eşyalarını tek tek satmak zorunda kalmış.

evin küçük oğlanı da henüz aklı böyle şeylere ermediği için babam bizi satıyor diye komşulara dert yanmış.

ama aklı başında diğer evlatlar olayın farkındalarmış.

daha sonra baba borcunu kapatmış,küçük oğlan ve diğer çocuklar mutlu mesut yaşayıp gitmişler.
(bkz: kısır döngü)
maalesef ki (bkz: öğrenilmiş çaresizlik)
bu ülkeden bir yol olmaz bunlar var iken.
kendilerinin sözlük semalarında da dolastıklarını gördüğüm ve böyle bir baslıga bu kadar saçma şeyler yazabildiklerini gördüğüm şakirtlerin gercekleştireceği eylemdir.

kendi baslıklarıma yazmayı sevmem ama bu ilk defa oldu. böyle saçmalıkları görünce tekrar bir şey yazmak zorunda kaldım.
(bkz: 2011 seçimlerini akpnin kazanamaması)
halkın tercihine mahkum olduğumuzun kanıtı. rahatsız mıyım? tabii ki hayır. herkes istediği şekilde yönetilir. en azından şimdilik böyle.
2011 seçiminde chp nin yine kaybedecek olması.
cahillikten değilde cehaletten korkuyorum.
halka laf yetiştirmek yerine bilinçlendirilmeye gidilse belki oranlarını değişen bir seçim olacaktır.
ama nesil 4s kuralı ile işlediği için o yüzden gene şemsiye açılacaktır.
halkın maalesef akp ye karşı tek bir partide birleşememesinin sonucudur. solcular chp ye, ülkücüler mhp ye, kürtler de bdp ye oy verince ortada kalanlar akp nin yerine oy verecek alternatif bir parti bulamamakta; chp, mhp ve bdp nin de ülkeyi yönetmesini istemediği için yine akp ye oy vermektedirler. istemeye istemeye akp ye oy veren insanlar var. sol parti gelmesin, mhp yönetemez, bdp ise hiç olmaz deyip akp ye oy veriyorlar. bu duruma fethullah gülen sempatizanlarının sayıca çokluğu ve onların akp ye oy vermesi de eklenince akp ülkeyi yönetmeye devam etmektedir. ayrıca tek parti hükümeti isteyenler de hatırı sayılır bir oy miktarına sahip. akp nin kaybetmesi için iyi bir lider, iyi bir parti ön plana çıkmalı. çıkmalı, çıkarılmalı.
(bkz: bana bilmediğim birşey söyle)
(bkz: acı ama gerçek)
türkiyenin yine kaybedecek olmasıdır.hemde kendi eliyle...
şu an için yalnızca bir ihtimaldir, öyle olmalıdır.

ve şunu iddia ediyorum; "seçimleri yine akp kazanır" diyen akp karşıtları tek bir partiye oy verse akp bu seçimi kaybeder.