bugün

Eskişehirspor - Beşiktaş (Maç Sonucu: 2-1)(84')

Beşiktaş - Kayserispor (Maç Sonucu: 0-2)(82')

Beşiktaş - Fenerbahçe (Maç Sonucu: 2-2)(88')

Gençlerbirliği - Beşiktaş (Maç Sonucu: 4-2)(78')(90')

Beşiktaş - Büyükşehir Bld. (Maç Sonucu: 1-1)(87')

MP Antalyaspor - Beşiktaş (Maç Sonucu: 1-2)(94')

Fenerbahçe - Beşiktaş (Maç Sonucu: 2-0)(92')

Sivasspor - Beşiktaş (Maç Sonucu: 1-1)(85')

Beşiktaş - Gaziantep Bş. Bld. (Maç Sonucu: 2-1)(84')

Stoke City - Beşiktaş (Maç Sonucu: 2-1)(78')

Dinamo Kiev - Beşiktaş (Maç Sonucu: 1-0)(93')

Galatasaray - Beşiktaş (Maç Sonucu: 3-2)(92')

Es + 1 puan

FB + 2 puan

GB + 1 puan

iB + 2 puan

SS + 2 puan

GS + 1 puan

Toplam: 9 puan. Tamam futbolun içinde olan bir durum bu durum. Ne var sanki diye itiraz edecek kişiler çıkacaktır mutlaka ama bu Beşiktaş için normal olmaktan çıktı artık. Beşiktaş'ın nerdeyse en büyük zaafı haline geldi bu durum. Öyle ki bu durumun sadece 9 puanlık bir etkisi yok takıma. Kaybedilen maçlardaki puan kayıpları, motivasyon kayıpları bize kaybettirdiği 9 puandan daha fazla.

Bugün BJK'nin 2 golünden 5 dk önce TV karşısında geçebildim ancak. Skor 2-2 olduğunda yanımdakilere merak etmeyin 85-90 arası bir tane yer mutlaka Beşiktaş dedim. Sürekli aynı şey. Bu kadar da olmaz artık.

Elindeki futbolcuların görevlerini tam anlamı ile yapmadıkları, sahaya dizilişin uygun olmadığı, teknik kapasitenin, eknik direktör kapasitesinin düşük olduğu gün gibi ortada. Arkasına bakmadan 5 dk aralıksız bizim kaleye gelen her takım Beşiktaş'a karşı gol bulabilir. Arka güvenliği almalarına bile gerek yok. Çünkü ne topu ileri uzun oynayacak kalitede, soğuk kanlılıkta ve teknikte defans oyuncusu, ne de ileri gelen topu alıp dikine gidebilecek bir ofans oyuncumuz yok. Kötü defans, kötü ofans, üstüne bir de kaleci hatası eklenince mağlubiyet kaçınılmaz. Hiç bir şey olmadı desem bu sefer kaleci çıkıyor.

Beşikatş ciddi anlamda iki tane teknik defans ve etkili hızlı bir forvet takıma kazandırmalıdır.