an itibariyle ntv spor un haberini verdiği başlıktır. nitekim de öyledir. yaptığı teknik drektör transferiyle müthiş bir transfer politikası uygulamıştır. gelen kaliteli teknik adam sayesinde, kaliteli futbolcular alınabilmiştir. transferde şampiyon olduğu gibi, ligde de şampiyon olması en yüksek ihtimal olan takım beşiktaştır.
şimdilik doğru olan gözlem, lakin bildiğim kadarıyla transfer döneminin ağustos sonuna kadar sürecek olması ve ne galatasaray'ın ne de fenerbahçe'nin görece ünlü bir futbolcuyla henüz anlaşmadıkları -ve muhtemelen anlaşacakları- düşünülürse, kesinleşmesi için yaklaşık 1 ay daha beklemek gereken önerme.
bir tabata fiyatına aldıkları isimlerle gerçekleşen durum. üzülüyor tabii insan geçmiş senelere..
(bkz: turkcell super transfer ligi 2010 2011 sezonu)
rakiplerin quaresma ve guti gibi futbolculardan daha iyi bir transfer edemeyeceğinden dolayı doğrudur.
(bkz: beyler adam haklı)

tabiki yarar katamadğı sürece geçen seneki galatasaray ın durumuna düşme ihtimalleri de azımsanmayacak şekilde.
fenerbaheç gyan ın galatasaray da polak ın peşinde olduğuna göre beklemeye gerek yok sanırım .

galatasaray ın bütçesi daha iyi transferler için yeterli değil, o yüzden max 3 4 milyon bonservis bedeli ödeyebilirler. ( pino , polak , cana )

fenerbahçe nin ise mevcut politikası genç ama patlama yapması beklenen oyuncuları milyon dolarlarla takıma kazandırmaya dayalı ve öyle devam edeceğini ısrarla aykut belirtti ( gyan dia stoch )

nani aguero ya da ronaldinho gelmediği müddetçe ricardo quaresma nın üstüne transfer yapamaz ne galatasaray ne de fenerbahçe.
tartışmasız gerçektir.