bugün

türkiye'nin ilk 5'e girerse olağanüstü başarı sayılacağı yarışma.
yarışılan yarışma.
bu yıl osloda düzenlencek diyorlar, ama sanmıyorum, asılsız bir dedikodu bence.
provalar yapılıyor efenim, durduramıyoruz.
moscow dream'in emeklerinden ötürü, yarışma öncesi bir plaketle ödüllendirileceği yarışma.
Her ülke kendi diliyle katılmadıktan sonra anlamı olmayan yarışmadır.
moldova'nın sürpriz yapabileceğini düşünüyorum. ermenistan'ın şarkısı gerçekten çok güzel. almanya zaten favori. son olarak bizden 12 puan elbette azerbaycan'a
perşembe günü yarı finalde 17.sırada(son sıra)çıkacağımız yarışmadır.ferman akgül bu durumdan biraz rahatsız,çünkü performanslar başlar başlamaz oylar verilmeye başlıyormuş.bakalım türkiye'ye destek ne kadar olacak?
okan bayülgenin eurovision'un eşcinsellerin yarışmasıdır tespitinin son örneği sırbıstan tarafından verilmiş sözde müzik yarışması.

http://img143.imageshack.us/img143/1351/milanstankovicovobalkan.mp4
yunanistan ın şarkısı ile kurtlarımızı döktüğümüz yarışma. spiker doğru söylüyor oy kullanabilseydik yunanistan bizden baya oy alır. manga nın şarkısından daha türk şarkı.
yunanlar yine en önleri kapmışlar. bir biz bir de yunanistan. ulan ne meraklıyız ya bayrak sallamaya. ayrıca yunanistan'ın daha önce çıkardığı parçalardan daha vasat bir şarkı ile katılmasına rağmen berbat şarkılar arasında güzel geldi. ulan bu sene yollasaydık murat boz'u birincilik garantiydi be.
önceki yarışmalardan farkı olmayacağı apaçık ortadadır.
ilk yarı finali sıkıcı geçmiş yarışma. ikinci yarı finalde çok daha güçlü şarkılar yarışacak. provaları izledikten sonra fikrim az buçuk değişti, israil'in kazanacağını ya da en azından kazanması gerektiğini düşünüyorum.
pek üstün bir şarkının görünmediği yarışmadır. sıkıcı bir yarı finalden sonra manga için olan umutlarımızın iyice artmasına sebep olmuş ilk yarı finaline sahip yarışmadır.
slovakya'ya yazık olmuştur. üzüldüm şahsen güzelim kıza.
slovakya ve polonya'nın elenmesi şaşırtıcı oldu. rusya'nın ve bosna hersek'in finalde yeri yoktu bence.
katılıcağımız şarkıyı bugun dinlemek zorunda kaldım.umarım bir skandal çıkmaz da en azından ilk 20ye girerler bu şarkı ile.her yıl bir başka deneme ne olcak bu işin sonu merak ediyorum.
slovakyanın şaşırtıcı bir şekilde finale kalamadığı yarışma. Estonya da değişik duruyordu diğerleri arasında ve canlı performansı en iyi olandı ammaa naapak... izlanda 1. olmuştur bu yarı finalde demedi demeyin. Ha bi de finalde ilk 10'a giremezse şaşırmayın. girerse şaşırın... bugün nası bi yarıfinal izlediğinizi ancak 2. yarı finali izledikten sonra anlarsınız. yane normal olur bugünkü 1.'nin finalde ilk 10'a girememesi. Ammaa bide, bu seneki finali izledikten sonra bi de 2005'tekini ve 2006'dakini izleyin. eurovisionun ne kadar yol katettiğini(!) görürsünüz.
rusya'nın finale çıkmasının yılın şakası olması gerektiği yarışmadır. o ne şarkı ya? bayık bayık... slovakyanın finale çıkamaması da ülke finalinden beri yenilik yapmasındandır.
yunanistanın apaçi kılıklı, mahalle kasabı tipli temsilci ile katıldığı yarışmadır.

(bkz: yunan apaçisi)

görsel
bana göre norveç,almanya,izlanda,yunanistan,kıbrıs,fransa,danimarka,ermenistan ve tabii türkiye'nin 1. olabileceği yarışma.
Finlandiya da dahildi ancak dün elenmiş.
yunanistan alması gereken yarışma. şahane bi şarkıları var lan. opa!

http://www.youtube.com/watch?v=_F-v8OPJ7lU
yarı finalini kaçtırdığım için anlık sinirle sevgilime bile sövdüğüö yarışma.. neyse ki yetiştim dün gece..

tüm katılımcıları yarışmadan önce izlemeye çalışırım.. bu yıl belçika gözüme girdi.. ekonomik kriz nedeniyle 3 kişi olarak norveç e gelen ekip, tek kişilik sanatcıyla katıldı ve şarkısı me and my guitar ile finale kalmayı başardı. diğerlerinden ise fransa yı izlerken etkilendim, yunanistan ise iyi olmasına rağmen yetersizdi fakat finale renk katmakla kalmayacak sanıyorum..

her şeye rağmen kalbim belçika'da.. türkiye mi? manga dan cacık olmaz.. (bu arada sırbistan da fena değildi ama solist travesti gibiydi ve şarkıyı yetersiz söyledi..)
nijerya nın kazanmasına kesin gözüyle bakılan yarışma.
turkiye icin manga nin yarisacagi, turkler icin onemlimini hala yitirmemis yarismadir.