bugün

gulduren hareketlerdir.

adamlar buyugum ben imaji vermek icin gotlerini yirtiyorlar adeta. zaten nerede eskilerden bahseden tip varsa liseli falan cikiyor sozlukte. ulan amina kodugumun veletleri siz nesiniz ne gordunuz de nostalji yapiyorsunuz? daha anasinin memesinden yeni ayrilmis tipler burada efkarlanip ah biz eskiden pokemon izlerdik muhabbeti ceviriyor. siktirin gidin lan. siz ancak tablette candy crush oynarsiniz aq dol israflari.
Çocukluğunda Berlin duvarının yıkılışını tv den canlı izlemiş şahsıma da komik gelen durumdur. Olm pokemonla nostalji mi olur amk? Eskiden renkli tv bile yoktu ondan bahsedin de nostalji diyelim.
Hiç unutmam 2010 yılıydı, ben o zaman 10 yaşındaydım

Hakikaten iğrenç oluyormuş.

Biz televizyonda scud füzelerinin patriotların gece uçuşlarını naklen izlemiş nesiliz*
Vay amk, milenyum çocuklarına bah hele.

Biz o yılın yılbaşında viski mi içelim rakı mı ye düşünürken milenyuma girmenin hevesiyle uçan arabalar hayal ediyorduk mk..
sadece nostalji ile sınırlı kalsa fazlaca itirazımın olmayacağı mevzudur. burada 2 tane güzel kardeşimiz ile zamanında mesajlaşmışlığım var farklı zaman dilimlerinde. tabi sonradan öğrendim yaşlarını muhabbetin sonlarına doğru. bir tanesi bana siyaset ve terör ile mücadele dersi vermeye bir diğeri ise din hakkında ders vermeye çalışmışlardı. hey gidi günler heyy..

tabi mevzu ilerledikçe ben askerlik vazifemi yaparken onların henüz iki ayağı bile üzerinde duramıyor olduklarını idrak edince vazgeçmişlerdi bu tavırlarından * yani işin özü bizlere "nostalji" gelen şeyleri ( 80 lerin sonları 90 ların tamamı 2000 lerin başları ) görmemiş olan kardeşlerimiz biraz sakin olurlarsa her iki tarafta yıpranmaz sanki. özellikle siyaset konusunda çok rica ediyorum hayatlarında gördükleri tek hükümet şimdiki olanlar çok fazla ahkam kesmesin. yazmasın demiyorum öyle bir hakkımız yok sadece ahkam kesmesinler..
2000 nostalji mi oluyor be!

adam bir kere hagi'nin monocaya attığı golü canlı izlememiş,
galatasaray'ın avrupayı dize getirdiği dönemi görmemiş,
90'lar pop müzigi dinleyip efkarlanmamış,
kaset nedir bilmez.
walkmann nedir bilmez!!!

bu adamlar nostalji derse ölelim lan!
daha düne kadar altları temizleniyordu.
sokaklarda hiç saklambaç, göt kazmaca, aylık gibi oyunlar oynamamış bir durumda...
ya kimseyii 2000 li velet diye aşağılamıyom ama; geçen enes batur denen yutupıtırcık gta vice city videosu çekmiş mi diye arattım çekmemiş gta v vice city modunu oynamış neyse yine de tıkladım videoda izleyenler ergen olduğu için gta vice city oynamamış olabilirsiniz dedi ve sonra da kendisi için "anılarım canlandı" falan dedi. lan bi düşündüm...? bu çocuk anne rahminde mi oynadı gta vice city yi acab diye? (bkz: swh)
görsel
görsel

Şunun adaptörünü sogutacam diye uğraşmamış adam gelip nostalji vs demesin bi zahmet ya!
yapmayın kardeşim dedirten durumdur.

90 jenerasyonu bir insan olarak bu muameleyi zamanında 80 jenerasyonundan çok gördüm. gerçi ben böyle triplere girmezdim ama ne olursa olsun böyle küçümsenmek insanı üzüyor.
ben hala inanmıyorum 2000 doğumlu kız mı olur. hadi oldu diyelim ben gözümde parkta oyun oynayan biri olur alışamadım ben hiç bunlara.
aynı veletler, ekmek almak için kuyruklarda beklediğimiz zamanları da gördük, diye serzenişte bulunur.
Lan bunlar turbo SakıZı bile bilmezler neyden bahsediyonuz?

Saygılar sunuyorum azizim...