bugün

(bkz: Yaşlandığınızı anladığınız anlar)
höst denilesi başlıktır.
onların hepsi bizim kardeşlerimiz lan. 2000 doğumlu bebe onlar. muhtemelen trol başlık.
Tohum u atsan 9 ay sonra çocuk elinde.
Hee 18 e bastığı an büyüyor yani öyle mi? 18 e basmadan 1 saat 59 dk önce 59 saniye önce çocuk ama bastıktan sonra hemencecik kadın oluyor.

Çok igrencsiniz.
Geçkin kadınlarımızın ağzı sulanan tipler , iğrenç , yapış yapış klavye gibi kelimelerle konuyu başka yöne çekmeye çalıştığı bir realite. 90 doğumlu bir kadınla 1-2 seneye kadar eşit seviyede zeka ve kültüre erişeceklerini düşündüğüm ve hepimizi sulu getirip susuz götüreceğini gördüğüm jenerasyon .
19 yaşındalardır, ki hatta bir çoğu 20 yaşında. Çoğu üniversite 1. Sınıfı bitirdi bile.

Neyin pedofilisi?
görsel
Pedofili olmasa bile ahlaksızlıktır.
19-20 yaşındaki çocuklarla sevişmek nedir utanmazlar!
Önce okul bitsin. 25 yaşını doldursunlar. Yetişkin olsunlar.
senin orta yaş krizine otoyol girsin. kendi denginde birini bul kuru g*t.
görsel
Oğlum o yaştaki kızla yaşıtı sevişirse bi lafım yok ama yaşını başını almış piç kuruları şu yaşta kızlara bakmayın. Kadın gibi bile kokmaz onlar o yaşta. Nasıl yan gözle bakıyorsunuz mk?

Amına kodumun hormonsuzları. Siktiğimin küçük çüklüleri sizi.

Yetişkin kadınlar sizi adam yerine koymuyolar di mi?

Orospu çocukları sizi.
O yaştaki kızlara bırakın da yaşıtları baksın. 30 yaş üstü abazaların kardeşi yaşındaki kızlara farklı gözle bakmalarını bir türlü anlayamıyorum.
o yaştaki kızlar yaşıtlarından uzak duruyorlar. çünkü çocuksu elemanlarla işleri olmuyor o kızların. haliyle 19'luk yavrular kendileri geliyorlar bize.

kimisi var 28 yaşında bile kendinden 5 yaş büyük biriyle olmaktan imtina eder kimisi var 19-20 yaşındayken aradaki yaş farkını umursamadan kendi isteğiyle olgun erkekle birlikte olur. tercihi yapan kızlar. onlar şurda ağlayan erkekler kadar delirmiyor, umursamıyor da size ne oluyor?

ağlamayın lan *
Artık hizmete hazırlar!
19 yasindaki kucuk kiz degil yetiskin bir bireydir ama hayati pek bilmedigi icin suistimal edilmeye, kullanilmaya aciktir.
2002 dünya kupasında ilhan mansızın attığı gol sonrası sevinçten havalara uçmamış çıldırmamiştır. O yüzden herhangi bir çekiciliği yoktur gözümde.
2000’li olanlara çocuk diyenler hiç dışarı çıkmamış anlaşılan.
Fırına atılan ekmek mi bu amk ibineleri nasıl başlık bu?
Aklınız fikriniz sikinizde be bilader. Yeter artık sıkıldık bu saçma sapan başlıklardan
Vay amk. Erkan bebeğin Amerikan başkanının burnunu sıktığı günün haberiyle milenyumun ilk çocuğu haberi ölümüne kapışırdı bende.
Bunlar büyüdü de sevişmeye mi başladı..

Ben harbi ölmüşüm artık.
25 yaşındaki bir erkek şimdi 19 yaşındaki bir kızla sevgili olamıyor mu? Aradaki 6 yaş mı sıkıyor canınızı?

Gidin bir anne babalarınıza sorun bakalım kaç yaşında evlenmişler, evlendilerinde kaç yaş varmış aralarında. Hasta etmeyin adamı.

2000 li diye dalgayı 2010-2011 yılları arasında geçiyorduk.

Şuan 2019 bitiyor haberiniz var değil mi?
açtığın başlığı sikeyim.
20 yasindakiyle sevisiyorsa elbet pedofili degildir. Ama bu igrenc başlığı açanın ne kim oldguna baktım ne de yasini biliyorum. Ha eger 25 + bir pezevenk yazdiysa evet.pedofilidir. 19 yasindaki 10 yasindakine hallenince pedofili olur ama 28 yasindaki 19 yasindakina hallenince aman canim onlar resit demiyor.musunuz? Igrencsiniz.
Önemli olan bunu düşünen kişinin kaç yaşında olduğu önemli.