bugün

sübyan.
Bana abi demeyi gerektirir..
asil neslin bir ferdi olmaktır.

Ccc 97 ccc
sırf yerli yersiz bizim eve geliyorlar diye benden dayak yemektir.
En arada kalmış jenerasyondur. Her anlamda. çocukluğunu ne 90lardaki gibi tam olarak yaşamıştır ne de yeni çocuklar gibi asosyal olmuştur. taso, Ateri, sporcu kartları, pikaçuyla büyümüştür ama aynı zamanda bilgisayarı da vardır.

Öğrenim hayatında da arada kalmıştır. zira ilk okulda sbs denen yeni sistem sistem 97 doğumlulardan sonra değişmiştir. lisede de okul puanı sistemindeki değişiklik birçok anadolu ve fen lisesindeki 97 doğumlu gencin canını sıkmıştır.

velhasıl kelam, her kavanozdan bir kaşık bal yemiştir bu yüzden de dünyaya bakış açısı bir nebze geniştir.
Bugün yeni bir yaşa daha giriyorum sözlük, yaşadığım 18 yıl gerçekten çok sıkıntılıydı, yeni yılım inşallah güzel geçer.

inşallah ülkemde bir daha bomba patlamaz, allahım sonumuzu hayırlı eyle.
Eğer her şey yolundaysa üniversite 1.sınıfının II.döneminde olmaktır.
19 yasinda olup her sey yolundaysa hazirlik okuyo olmak da olabilir.
Üniversite birinci sınıf olup, fizik 2'den kalmak demektir.
19 yaşında olup her şey yolunda değilse 2. kez ygsye girmek demektir.
dün ölmüş olma ihtimalini taşımaktır.
Üniversite 2. Sınıfta olmak demektir. Kendimden biliyorum.
şahsımdan 9 yaş küçük olmak demektir. 1997 doğumlu insan mı olur amk. daha dün castin bibır dinleyip az biraz daha bebe dayrekşınırlarla kapışıyordu bunlar.
(bkz: çocuk olmak)
19 yaşında olup hayattan zevk almaya başlama zamanlarında hayatı yaşayamamaktır. Bazı şeylerin eskisi gibi heyecan vermediğini yeni şeylerin çabuk etkisini kaybettiğini fark etmektir. Sorumluluklara atılmış ve hatalarının en belirgin olanlarını hatasız yapmaktır. Babasıyla oturup iki dakikadan fazla muhabbet edip annesine daha çok bağlanmaktır. Yeni insanlarla tanıştıktan sonra etrafındaki insanların kalabalıklığından şikayet edip birgün ıssız bir yerde yaşamanın hayalini kurmaktır. Aslında ıssızlığı dileyip içten içe mutlu bir yuvasının olmasını ayrıca çocukları ve eşiyle alış verişe çıkmayı istemektir. Ne kadar az yaşadığının ve hayatın çok kısa olduğunun farkına varmaktır 1997 li olmak. Bir de kimseye güvenmediğini ve güvenmeyeceğini söyleyip insanlara dibine kadar güvenmektir, Hataları bile bile yapmaktır. Günü geldiğinde kendini durdurmasını çok ustaca becermektir.
Vayy ve bunlar ne ara bu kadar büyüdüler lan zaman çabuk geçiyor yaslandik.
(bkz: ccc efsane nesil ccc)

Bunlar da başlamış aynı muhabbete. 10 yıldır 90'lar muhabbetinden kusma noktasına geldi dik tam o bitiyordu şimdi yeniden efsane başka bir nesil daha geliyormus. Offfff offf
19 yaşımda olup her ne kadar stres atma ihtiyacım olsa da yorgunluk ve üşengeçlikten ölümden dönmek olabilir. Biz yine gitmedik falan kurtulduk bi şekilde de, kurtulamayanlara Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. insan böyle olunca da suçlu hissediyo kendini, sanki hak etmemiş gibi hayatta kalmayı.
19 yaşında olup askere gitmek için muayene olmuş erkek ya da evlenmek için çeyizini hazırlamış kızdır. daha düne kadar salya sümük annelerinin peşinden ağlayan bu tayfalar bugün şaşılacak düzeyde büyümüş, af buyurun eşşek kadar olmuşlardır.

(bkz: ömür dediğin)
bir kaç gün sonra lys ye girecek insandır.
hayır efendim lysye 97'liler geçen sene girdi 98'liler bu sene girecek .
bende 97'liyim çocukluğumuz 2000'li senelerde geçti, sokakta çok fazla maç yapardık.
yaz geldiğinde mahallede salça yapmak için anneler ile toplanıp leğenlere su doldurup kırmızı biber ayıklayıp çektirirdik, hep birlikte halı yıkarken köpüklerin üstünde kayardık.

eski oyuncaklarımızı bir kutuya koyup çekiliş yaparak satardık fiyatlarda 50 bin (5 kuruş) 100 bin(10 kuruş) civarıydı.
bizim tasolarımız hem pokemon hemde yugioh'luydu beyblade çevirirdik fiyatı 3 milyondu, bilyede oynadık.

2007 2008 2009 yıllarında evlere bilgisayar ve internet girmesiyle (bizim eve 2009 yılında girdi)
hepimiz metin2 oynadık. Ben daha önce knight'ı görüyordum ama kafam basmamıştı ve ingilizceydi.

izlediğimiz çizgi filmler zaboo mafoo, cedric, ninja kaplumbağalar, taş devri, winnie the pooh aklıma sadece bu kadar geldi ve ben kendimden örnek vereyim 2009 2010 yıllarında cartoon network izledim ben 10, foster'ın hayali dostlar mekanı, samuray jack, ed edd eddy, johny bravo, megas xlr, skunk fu izlediğim çizgi filmlerdi 2011 yılından sonra yaş ilerleyince e2 cnbc-e takıldım.

herkes kendinden sonraki nesli kötülüyor siz bir şey görmemişsiniz diye ama bu yazdıklarımı 98 ve 99 neslide gördü.
" 2007 2008 2009 yıllarında evlere bilgisayar ve internet girmesiyle (bizim eve 2009 yılında girdi) "

internet evlere 2007'de girdi zannetmektir *
97 yılında yılın aracı seçilen renault Megane Scenic gibidir. 97 model araba olur nan, insan olur mu hiç.

(img:#1842905)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar