bugün

Dün geceki iş yemeğinin talihlisi miyim anlayamadığım olay.
Sizleri bekletmeden anlatmaya başlıyorum. Öncelikle kendimden bahsedeyim 186 boyunda 81 kilo ağırlığında atletik vücutlu bilkent üniversitesi öğrencisiyim. Şirketin kutlama yemeğine katılmak için hazırlıklara başladım.
Jw marriotta kutladık geceyi. Kıyafetlerimden başlayayım armaniden bu yıl aldığım runway suit ile gömleklerimden birini alıp lacivert zeminde siyah noktaları olan kravatımı taktım. 740 dolarlık ayakkabımla beraber gece için hazırdım. Ailemden ayrı, başlangıç saatinden bir saat önce salona geldim. Kontrollerime başladım. Garsonların tek tipliğinden kullanılan mendillere kadar kontrol ettim. Kırmızı mendilleri muntazam bir sıraya dizdirdikten sonra garsonlara geldi sıra. Içlerindeki zayıf yapılı ve hastalıklı görünenleri eledim. En iyisi olacaktı en iyisi. Gece başlarken tüm misafirlerimizi teker teker selamlarken eşlerine de küçük iltifatlar edip beylerin özgüvenini arttırıyordum. Melahat hanım, en özel konuğumuz 1940 istanbul doğumlu, belki de son istanbul ladysi. Centilmenlik örneğiyle hanfendiyi karşıladım ve bana bu gece eşlik eder misin dedikten sonra sağ elini sağ omzuma koyduktan sonra masasına geçti. Melahat hanım yüzündeki ufak kırışıklıklara rağmen oldukça diri bir kadın estetik bilimininde yardımıyla hala birçok erkeğin rüyalarına girebilecek bir vücuda sahip. Babam ve amcam beylere durumu izah ettim ve melahathanımın yanına gittim. Rahatsız etmiyorum ya? Diyip piç gülüşü attıp karşısına oturduktan sonra bana "ne kadar yakışıklı oldun" dedi. Hiç altta kalmayarak "çevremdeki kadınlar güzel olunca" deyip şaraplarımızı doldurdum. Melahat hanım "kırmızı güzel renk kanın bile aksa belli etmez" söyledi. Hala düşünüyorum neden bunu dedi diye. Gece boyunca işten eski sevgililerden konuşup güldük. Gece sonuna doğru melahat hanım'ı benim bırakacağımı söyledim şoförüne. Gece sonunda melahat hanımın evinde, ev değil aslında saray yavrusu, balkona çıktık. "Bora" "sana daha önce tatmadığın bir duyguyu tattıracağım. Içeriye gidip geceliği ile tekrar balkona çıktı. Hiç konuşmadık, sarıldı bana. Kemerimi parmaklarının arasına alıp pantolonumu çıkardı. C.k. boxerımı indirdikten sonra tam olarak penisimi sahiplendi. Aynı hizaya geldikten sonra ağzının içine aldı. Ah, aman tanrım yok böyle bir zevk damağıyla bildiğin masaj yapar gibi emmeye başladı. Her hamlesinde kasıklarım geriliyordu. Iliklerim boşalıyor tüm kanım bedenimden çekiliyordu. Meliha hanımı kucağıma alıp geceyi odasında sabahlara kadar sevişerek geçirdik. Tüm vücut sıvılarımız birbiri için de yüzüyordu.
At tarağı. Hoca derste hayırlı işler diyor mu bari?.
Başkasının yediği haltı görüp empatide ileri düzeye erişen bireyin yazdığı bir hikaye. Büyük ihtimalle gerçektir. Fakat bu olayın faili, bu rezilliği yaşayan bunu ve bunun gibi nice hikayeyi buraya bu kadar ayrıntılı bir şekilde aktaran kişi değildir.
görsel
Tuhaf, çok tuhaf.
garip, çok garip.
tam vibratörü çıkardığı yerde bitirmiş.. artık kadın vibratörü neden çıkardı ise.. düşün bakalım.