bugün

e siz de tanımışsınız ya! "1915 ermeni soykırımı" değildir o. "1915 olayları"dır. ayrıca bizi kendileriyle karıştırmalarının sonucudur. kendileri zararlı çıkacaktır.
susmayıp sana sövmemizi mi istiyon. hem madem Almanya kabul etmiş siktir olup ordaki hevallerinin yanına gitsene ne duruyon burda ?
biz de almanyayı tanımayarak tepki vermeliyiz.
Olmayan şeyi nasıl tanıyorlar?
neticede biz kabul etmedikten sonra isterlerse yüzbin defa kabul etsinler.

bu tip şeylerde tavır nettir, olayı tartışmak tarihçilere bırakılmalıdır.
bizim devlet politikamız da budur.
ama bu sözde soykırımı tanıyan yavşaklar politik davranarak, tartışmayı tarihçilere bırakma fikrinden kaçmaktadır.
Olay eğer gerçekse insani olarak bir tradejidir.
Yalnız 1915 de hangi devlet bu suça
Ortaksa gidip bulsunlar onu karalasınlar.
Türkiye cumhuriyeti 29 ekim 1923 de kurulmuştur.
Akp döneminde gerçekleşmiştir. Yıllar önce Türk tarih kurumu başkanı Yusuf Halaçoğlu'nun bu tarz iftiralara maruz kalmamızı engelleyecek çalışmalarına engel olanlar bir taraflarına kına yaksın.

Sen oturup ülkenin dış politikasını ticaretten anlamayan esnaf mantığıyla yöneterek saçma bir mülteci olayından pazarlık yaparsan, iş bilen bürokratları monşer diye işten atar yerine badem bıyıklı iş bilmezleri getirirsen olacağı budur.

Adamlar müttefiki olduğumuz savaşta bizi çıkıp soykırım yapmakla suçlarlar. Orda yaşayan milyonlarca türk'ün ne yaşayacağını bilmezsin, zaten bay düşük profil dün açıklama yapmış, evlere şenlik. Karar verseler nolur havasında.
akp dış politikası yüzünden aramızın iyi olduğu ülke yok. yurtdışındaki herkes türk deyince nefret ediyor. ne yapacağız böyle ? bir de hala boş boş espriler yapmaya çalışanlar var. ortada komik bir durum mu var ?
Anlayan anladı!
görsel
türkiye'nin nasıl kötü durumda olduğunu gösteriyor.

almanya'nın en önemli ekonomik ülkelerinden biri türkiye. ne ermeni lobisi almanya'da ne de ermenilerle herhangi bi ekonomik ilişkileri var. almanya'da 3.5 milyon türk yaşıyor ve buna rağmen parlamentolarda alınması saçma olan bi karar yine de geçiyor. vay amına koyayım.
turk buyukelcisinin geri cagrildigini gordugumuz olay. buyukelci "onlar duygusal karar verdiler, biz mantigimizla hareket edecegiz" dedi. kendisine katiliyorum gulerek tabii. bir hafta sonra almanya ya geri gider. hem nedir bu elcilerin cektigi, git gel git gel, olacak is degil.
ilk önce bizim uzun tanıdı. hiç ses etmedi koyunlar, şimdi almanlar tanıyınca cıvır soykırımı tanıdı tü kaka düşman diyor.
unuttuysan veya kaçırdıysan şunu bi izle. bişey anlar mısın onu bilmem de sen yine de izle bi.

https://www.youtube.com/watch?v=-d1pog21C4Q
çokta tın.
olay şöyle ki bir zorunlu göç kesinlikle söz konusu. fakat ölen insanların o zamanlar ortadoğuda çıkan ve trenle zar zor yolculuk yaptıkları için ölümcül bir hastalığa yakalanıp öldükleri söylentiler arasında. madem ki katliam yapılmak istenilsin zorunlu göç neden erzincan dan malatyaya ya da neden adanadan gaziantepe doğru oluyor. ayrıca 2. dünya savaşı sırasında acımasızlığını, şiddetini, vahşetini, sadizmini, bu dünyanın görüp görebileceği en büyük terörü oluşturan katil adolf hitleri liderleri sayan bi ülkenin torunlarının yanında 70 milyon insanın katilinin torunlarının yanında, 300 bin insanı öldüren kişi karınca öldürmüş kadar masumdur.
Almanya kendine suç ortağı arıyor. Malum kendisi bir soykırım suçlusu.
Türkiye'de ki terör hareketini destekliyor.
Türkiye'yi baskı altında tutmak istiyor.
Yalnız 1915'de Türk genelkurmayında çok sayıda Alman vardı.
Techir'in de en büyük destekçisi ve planlayıcısı Almanlardı.
Soykırım, siyasi bir manevradır artık.