17 agustos depremi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 1 agustos 2007 depremi
  2. 16 agustos 2007 peru depremi
  3. 17 agustos 2007 ankara depremi
  4. 6 agustos 2008 itu de istifa depremi
  5. 26 agustos 2007 karliova depremi
  6. 1 agustos 2007 kocaeli depremi
  7. 23 agustos 2008 istanbul depremi
  8. 17 agustos 1999 marmara depremi
  9. 17 agustos depremi nin gercek ses ve goruntuleri
  10. 12 mart x depremi

© 2008 - uludağ sözlük

17 agustos depremi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 17 agustos depremi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 17 agustos depremi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon cetesi » trinidad tobago milliyetciligi » on your own » ayar almak » chemical assault » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » burhan altintop lost ta oynasin » bacak agrisi » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » avt » israrla reddetmek » alicia keys » yallah mahmut » bir kalemde silmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » egitim sart » nouriel roubini » eminonu » anton putsilo » saw serisini bir gunde izlemek » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » serdar ortac tarzi dans » o cocuklari » ben wallace » the four horsemen » nazim hikmet e nazim usta demek » buyuk orta dogu projesi » randy rhoads » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » milletvekili