13 cuma 

kapat
  1. buda film versiyonuna ek olarak dizisi yapılmış örneklerdendi. trt. zamanında vermişti bunu.
    #3540529 (ozgunhan, 15.06.2008 13:16)

© 2008 - uludağ sözlük

13 cuma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 13 cuma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 13 cuma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye de astronot olmak » yaran entryler » yuz 1981 » atesikus » something s missing » dilber kocarslanli » boslugabagislanansozler » sozluk yazarlarinin itiraflari » goztepe » iphone » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » insan » kuzgun » nekromantik » adsl faturalarindan bikmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adana motor meslek lisesi » sozlukteki sabetayistler » alvaro obregon » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan » tolga evren » mozzart » rui jordao » 16 subat 2002 fenerbahce galatasaray maci » haski » yandex » stairway to heaven » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » entry eksilerken godfather theme dinlemek » insanlarin hortlak gormus gibi bakmasi » gece vardiyasina kalan seovi turu