bugün

(bkz: vatan haini sürüsü)
Hükümet düşmanlığından ötürü Asrın vatan hainliğine imza atan sözde Aydınlardır.
akp'nin 6 ay önce söylediklerini tekrarlayan aşırı "şerefli", anneleri çok "namuslu", temiz aile çocukları...

o kadar hümanistler ki insanın sikesi geliyor bunları...
bu memleketin tarihine kara leke olarak geçecek hainlerdir.
1128 accomodation daha güzel olurdu. en azından kalmak için yer olur ve vatana hayırlı bir iş görülmüş olurdu. akademisyen şiddeti övmez. taraf tutmaz. objektif yaklaşır. kalemi aklı ön plana çıkarmalıdır.
pariste kanlı terör eylemi sonrası bütün fransa hatta dünya tek vücut olurken, bizdeki suruç saldırısı sonrası katil devlet niraları atıldı.
ankara saldırısı sonrası devlet katliamı yaptı denildi.
sultanahmet saldırısı sonrası halay çeken kobanelileri gördük.
diyarbakır çınar polis lojmanı saldırısı sonrası "bahar geldi. cemreler düşüyor." twitini atanlar oldukça barış içerisinde yaşamamız çok zor.

sen şiddet ile arana mesafe koy, sen ahlaksız, hain saldırılara karşı dur. bak sonra özyönetim için seni destekliyor muyuz, bak sonra demokrasi için sana ne kadar destek veriyoruz.
türbanlı istilasından sonra üniversitelerdeki pkk örgütlenmesinin kanıtıdır.
Bir grup vatan haini .
sayıca fazla olduklarına güvenen topluluktur ama her şeyi zaman göstericek tabi.
Çoğu devlet okullarında çalışmaktadır. Devlet yemek yediği çanağa tüküren bu tiplere hala maaş veriyorsa onun ayıbıdır.
o bildiriye imza atanların (sözde akademisyen) diyarbakır çınar ilçesinde emniyet müdürlüğüne yapılan saldırıdaki ölen 5 aylık bebekten hiç vicdanları sızlamıyor mu? artık çok oluyorsunuz gerçekten bizim sabrımız tahammülümüz kalmadı. biz çok acı çekiyoruz çok göz yaşı döküyoruz. kim pkk yı doğrudan ya da dolaylı olarak bir ima dahi olsa destekliyorsa biz onları Allah'a havale ediyoruz. çok doluyuz ağzımız yüreğimiz çok dolu. ama allah görüyor biliyor. bu yaptıklarınız yanınıza kar kalmaz. vesselam.
--spoiler--

dalga geçip mail attım beni bile listeye eklemişler.

--spoiler--

https://twitter.com/tahaun/status/687635662825242624
Bu başlığa girdiğimiz entry silik yemiş. Küfretmişiz diye ne yapalım yani küfretmeyelimmi bu şerefsiz orospu çocuklarına. Yine silik bekliyorum.
Kızlara da strapon veririm beraber becerelim. Bizim kızlarımız onlardan daha taşakli. Ben yapmam ama biliyorsunuz tercihim çıtır beyaz tenli Tavşanlar.
Saflar netleşiyor,hayra alamet.

Gelecekte bunu yapmıcaktık diyen guruh.biletleri alsınlar şimdiden,paraleller gittikleri ülkelerde yer ayırmışlar.#)
akedemide kadro acilacagina delalet olanlardir. yakinda universite ile ilisikleri kesilir. 1200 kadro acigi yeniden 1200 oyp atamasi demek.
ister akp li olun ister chp li. eğer insansanız bu akademisyenlerin bildirisinin yanlis oldugunu kabul etmelisiniz. terör örgütüne tek bir laf etmeyen bu akademisyenler vicdanlarını nerede bırakmış çok merak ediyorum.
Bunlardan birisi benim hocamdı, Ermeni kökenli... Mezun olana kadar 4-5 tane dersime girdi; şimdi size yaptığı ayrımcılığı anlatacağım.

4. Sınıf. Ders haber atölyesi. Sınıfa girdi; her hafta yazılı yapacağını, dönem sonu da bu notların ortalamasını alıp vize ve final yerine koyacağını söyledi. Aynı Zamanda bu hocanın başında olduğu ve fakülte öğrencilerinin muhabirliğini yaptığı bir haber siteleri vardı. Baya baya PKK çizgisinde bir site. Neyse konuya dönelim...

Bu hoca her hafta sınav (Sınav dediğim; bir basın bülteni verip haber yazdıracak) yapacağını söyledikten sonra o sitede muhabir olanların sınava girmelerine gerek olmadığını, haber yazmayı bildiklerini söyleyip dilerlerse dersten çıkabileceklerini söyledi. Tüm bu öğrencileri ise aa ile geçirdi. Ben itiraz ederek kalktım ve: siz bizim 4 haftalık devamsızlık hakkımızı gasp edemezsiniz, bu yaptığınız da ayrımcılık dedim. Böyle bir hak yok, o hak değildir dedi...

1-2 hafta sonra ayağımın altından operasyon geçirdim. Dikişler falan, yürüyemiyorum. Dersine gitmedim. Öğrendim ki sınav yapıp gitmedim diye 0 vermiş. Ertesi hafta gidip anlattım, benden sağlık raporu istedi. Ulan ben hastahanede operasyon geçirmişim, hastaneden çıkmışım, adamlarla bir işim kalmamış. Sınav haftası falan olmadığı için herhangi bir evrak da almamışım. Şimdi senin kahpe egon evrak istiyor diye onunla mı uğraşacağım? Üstelik devamsızlık Hakkım falan da dolu değil.

işte o aydın dediğiniz insanlar böyle kahpelerdir. Pantolonun üstünden konuşmak kolay, içine girip tanımanız lazım bu PKK sempatizanlarını...

Allah hepsini bildiği gibi yapsın.
böyle akademisyen mi olur lan.

okulda öğrenci bırakmaktan başka bir işe yaramaz. bilimden uzak anca siyaset yapar böyle hocalar var üniversitelerde.

aziz sancar'ın tırnağı olamayacak olan bu adamlar bilim adamıyım diye ortamlarda dolaşıyor.

acilen bu pkk sempatizanlarına yargının gereken dersini vermesini dilerim.
aralarında hakkari üniversitesinde görevli okutman gibi tipler var. ve bunun gibilerine akademisyen denen bir ülke bence bölünup batsın!
Çözüm sürecini destekleyen akademisyenlerdir. onlar ki 1128 tane akil insandır.

Ama akp nin başının altından çıkan bu çözüm sürecine destek olanlar, artık göz altına alınıyor. halbuki bu akil insanlar şehir şehir dolaşıp pkk propagandası yaparken birşey olmuyordu.

ironik.
143000 de 1128 dir. Küçük bir azınlıktır.
Murat bardakçı'nın yazısına göre bunlar daha önce de sözde ermeni soykırımı için imza vermişler.

Türk düşmanlığı olan her yerde ot gibi bitmişler kısaca. Tamamı meslekten ihraç edilmelidir. Bu ideolojik saplantılı kişilerin gençlere verebileceği bir şey yok. zaten üniversitelerde pkklı köpekler bu hocalar sayesinde böyle rahattı. Bakalım onlar okullardan uzaklaşınca sizi kim koruyacak.
Yarıya yakını yabancı olmak üzere 1128 akademisyenin güneydoğu olayları ile ilgili yayınladığı bildiriden sadece bir cümle;
"Devletin başta kürt halkı olmak üzere bölge halklarına karşı gerçekleştirdigi katliam ve uyguladığı bilinçli sürgün politikasından derhal vazgeçmesi gerekiyor.."
Etiket var ama beyin yok,
Hainlik diz boyu.
hadi 10-15 kişi beyinsiz diyelim. lan hepsi mi salak bunların. çocuklar ölmesin demek suç mU? sonuna kadar haklı kişilerdir.
sayıları 1128'den fazla olan tiplerdir. eksik sayılanları yılmaz özdil sıralamış:

http://www.sozcu.com.tr/2...leri-acikliyorum-1043136/