bugün

bir sözlük yazarının isyanıdır . bu isyan eden arkadaş bir hafta da 1000 tane oylama yapmış fakat bir tane bile oy almamış. formata aykırı olduğu içün nickini şetmicem, diyalog aynen şöyle;

- gukla bu oylama şeysine verdiğin önem göğsümü kabarttı.
+ pembe uçlu musun?
- ne dedin anlamadım :D
+ göğsün diyom pembe uçlu mu?
- aga erkeğim lan ben, siktirtme tahtanı bana.
+ tahtama küfür etme davulunu gererim bak.
- sen ne mal bi herif çıktın ya
+ lan ben seni ters yatırıp düz.. ( arkadaşlar bundan sonrası aşırı argo olduğundan 1 saat sonra ki msj ları aktarıyorum. )

- tamam gukla sikersin abimsin ama şunu da bil ki 1000 tane oylama yapıp 1 tane bile oy almadım. hem kol kadar yazılar yazmıştım.
+ bak güzel kardeşim, sakın siklenmedim diye pes etme, unutma ki bu sözlük de her kes oylamalardan şikayetçi ama o şikayet edenlerin alayı günde 500 yazı okuyup 5 tane oylama yapmayan bıdı bıdıcılardır. anca panpişlerini görünce oylama yaparlar veya gıcık kaptığı adamı görünce ... sen sakın pes etme.
- doğru söylüyon ama insanın hevesi azalıyo be abi. suya yazmış gibi hissediyom kendimi.
+ seviştin mi sözlükden biriyle. bi nick önerir misin bana ??
- abi allahını seversen konuyu dağıtma. çok hisliyim şu an.

ve bu şekil de uzayan hisli bi konuşma...
üzüldün mü deyü sorarsanız. gerçekten üzüldüm amk. zira adam 4. nesil bir yazardı. üzülmemek olmazdı. sen tut senelerdir yaz, senelerdir bir şeyler karala ve sözlükden biriyle sevişme. ( aldım ağzından lafı, sevişmemiş dingil)

çükümü keser tavana asarım lan. olacak şey değil...

sözlük bu da değil, cidden böyle olmamalı amk!
ironidir.
(bkz: iyilik yap denize at)
biz aynı konuda 3 tane başlık açınca 10 gün çaylak olalım, adam 1 başlığa aynı enyryden 10 tane girsin bi sikim olmasın.

ibne ....yon olamazsın şampiyon. (sansürlü yerde tahmin ettiğiniz şey yazmıyor.)
genelde başıma gelen olaydır. sözlükte en çok oylama yapanlardan biriyim okuduğum herkesi oylarım öyle gıcıklık olsun diye eksileme falanda yapmam herkese hakkıyla veririm oyunu görüşüm farklı olsa bile emeğine saygımdan yine artılarım. ama o kadar oy veririm bunun karşılığını alamam o da ayrı bir konu zaten sözlükte en çok oylama yapan yazarlar hep aynı kişiler onlar dışında doğru düzgün oylama yapan yok. okuduğunu oylamak çok mu zor be kardeşim.
mallıktır.
taşaksızlıktır.
başarısızlıktır.
parmaksızlıktır.
tillahsızlıktır.
arsızlıktır.
insafsızlıktır.
bokunda boncuk aramaktır.