bugün

çüklerinin kesilerek, taksim meydanında sallandırılması gereken puştlardır.
taksim meydanında sallandırılması gereken yavşaktır. internet sansürlenince adam gibi xvideos'unu açıp kimseye zarar vermeden asılan adam şimdi yasak yüzünden elalemin karısına kızına saldıracak. bunun gibi haberleri daha çok göreceğiz yani.
şeytanın mide bulandıran zaferidir.
söylenecek bir şey yok ama yapacak çok şey var tabiiki.
böyle bir canilik olamaz, düşünemiyorum bile ağlamak istiyorum allah kahretsin böyle pislikleri. karar vermek bize düşmez ama yaşamasa daha iyi o zavallı bebek.
içki ve gayrimeşru ilişikiler bir araya gelince bu tür olaylarla neticeleniyor. benzer bir olayda da aynı denklem vardı. ana(!) bardapayyonda çalışır ve dostu vardır içerler sıçarlar vs.

ama kimse canını sıkmasın, (bkz: tayyip) başbakan kimsenin içkisine fuhşiyatına karışmayacak kimilerinin(!) içi rahat olsun ama bu tür olaylara karşıda ne diyebilecekleri merak konusu.

tehlikeyi başka yerlerde aramaya hiç gerek yok.
tehlike buzdolaplarınızda ve yataklarınızda.

(bkz: bu yüzyılda hala idama karşı olmak)
akıllarda "neden idam kaldırıldı?" sorusunun oluşmasına sebep olan iğrenç durum.
öldürülmemelidir, zira ölüm onun için hafif bir kurtuluş yolu olur. önce cinsel organı parça parça yedirilmeli, sonra da defalarca becerilerek işkence yapılmalıdır.
Böyle insanlara idam değil işkence gerek bence. 1 yaşında çocuk ya. Hiçbir tecavüz haklı değildir ama bu kadarı da fazla...
hay ben sizin avrupa birliğinizi de uyum yasanızı toptan sikeyim. bu nedir allahsızlar, o ailenin ruhunda açılan yara sizin

vicdanınızı sızlatmayacak mı? allah önce idamı kaldıranların sonra o hayvan sınıfına bile girmeyen yaratığın belasını versin.
bunu yapanın hadım edilmesi farz olmuştur.
Yeryüzünde uygulanan tüm işkenceleri bu herifte uygulasam yine içimdeki nefret gitmez.
uçkuruğundan asılması gerektiğini düşündüğüm insan dışı yaratıktır.
en ağır işkenceleri çektikten sonra ölmek için yalvaracak hale getirilmesi gerekn yaratıktır. gebersin pislik.
idamın olmamasının üzdüğü durumdur. neymiş insan haklarına, modernliğe aykırıymış. insan haklarına aykırı doğru, ama hayvanlığa aykırı değil. gelişmiş olmak idam cezasının kaldırılmasının şartı olsa abd de idam olmazdı.
(bkz: sikilmesi gereken adamlar)*
idam cezasının geri gelmesi için yüzbinlerce nedenden sadece biridir.
(bkz: allah belanı versin)
söylenecek her kelime yetersiz kalacak insanımsı yaratık. bilinen küfürler, verilmesi gereken cezalar az kalır.
2 yaşındaki kızımı düşündükce siktiğimin dünyasına neden getirdim onu bu cehenneme neden ellerimle teslim ettim diye iç geçirmekteyim.

bunu yapan pezevenk evladında yaşayasın diyecem ama senin piçliğini el kadar bebe neden çeksin ki, 10 tane zenci dalsın da yırtsınlar bir tarafını. senin gibi o.ç bir daha dünyaya gelir mi lan?
insan desen insan değil. hayvan desen onlara hakaret. yaşamaması gereken varlık.
iğrenç adamdır. Bu adamların çüklerini kesip ağızlarına vermek gerekmektedir.
sonradan da diyolar ki şeriata hayır, idama hayır.
buyur gel de idam etme bu yavşağı. zaten senin sikin kadar boyu var lan bebeğin. nasıl bi zihniyet, nasıl bi içki içme anlayışı, nasıl bi insanlık?
halk tarafından linç edilesi insanımsıdır.
(bkz: srpski film)

not: sırplara küfür ederdim anne karnındaki çocuğu çıkarıp tecavüz edilme sahnesinden dolayı ama bunu yapanında o filmi yapanlardan farkı yok.
bu orospu çocuğuna ki orospu çocuğu da demeyeyim ne idüğü belirsiz yaratık, senin ananı avradını sikeyim ben orospu çocuğu. 1 yaşında lan o sabii 1 yaşında allahsız.