bugün

sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler

birinci adım; gidenin gerçekten gitmiş olduğunu kabu etmek ve geri dönmeyeceğini. çünkü içinizde herhangi bir umut barındırırsanız unutamazsınız.

ikinci adım; eski sevgilinin yeni ilişkilerine aldırmayıp, bunu normal karşılamanız. sonuçta her insanın bir eşi olacak rahip/rahibe değil ya bunlar amk.

üçüncü adım; kendi kabuğuna çekilip yeni bir macera aramamak. sonuçta bir savaştan çıktınız ve yaralarınızı sarmadan yeni bir muharebeye girmenin acelesi yok..

dördüncü adım; eski ilişkinizden sonra kendinizi tekrar tanımak. sizi ne kadar değiştirmiş. neleri götürmüş, hangi yönden olgunlaştırmış.

beşinci adım; beklentilerinizi dürüst bir şekilde itiraf etmek. yani karşı cinste neleri arıyosunuz. geniş bi insan mı istediğiniz yoksa daha tutucu mu. zeki mi yoksa daha mı salak. vs. vs. bunlara karar vermek gerçekten önemli. çünkü tekrar aynı hatalara düşmezsiniz

altıncı adım; artık yeni bi ilişkiye hazırsınız hocam.

bu yazdıklarımı kimisi birkaç ayda kimisi ise birkaç yılda gerçekleştirir. bu eski ilişkinin izlerine ve sizin karakterinize kalmış. ama bu sıralama işe yarar..

tabi bu yazılanlar subjektif ve göreceli olmakla birlikte tercih edilmeyedebilir. eski ilişkinin izlerini silmekteki etkili diğer bir yöntem daha vardır. o da aşk felsefesidir.

aşk felsefesi = seviş geçer..* *