bugün

farmville

Çalışan bir hilesi bulunan oyun. Bakın aynen yazıyorum. uygulayın. 15 dk içinde onlarca level atlamanın özgürlüğünü yaşayın.

indirmek için:

(bkz: http://www.faceville.net/...rsion-2-2-1-15-cikti.html)

şimdi oradaki ikisini de indiriyorsunuz kuruyorsunuz. Farmville açıksa Facebook ana sayfaya dönüyorsunuz. (otomatik olarak farmville kapanmış oluyor) Programa girip farmville'i programın içinden açıyorsunuz. sonra başlıyorsunuz kurcalamaya. bu arada programın içinde açık olan farmville oyunu sürekli "out of sync" hatası verecektir. versin önemli diil. önemli olan şudur; hani bazen zart diye bir pencere belirir ya, işte açılan hiçbir pencereye dokunmayın... gerekli olayı sağladıktan sonra programı sağ üst köşesindeki X (yani çarpı) işareti ile kapatın. şimdi ister facebook'tan ister oyunun kendi web sitesi olan (bkz: http://www.farmville.com) dan girerek kaldığınız yerden ve daha önce programdan yapmış olduğunuz hileler ile devam edebilirsiniz...

edit: programın içinde bir kuşbakışı harita da mevcut. bu harita sayesinde neyin nerden durduğunu görebilir ve yerlerini değiştirebilir ayrıca silebilirsiniz.

edit 2: kuşbakışı derken bayağı bi tepeden bakıyor yani. parsel parsel her noktayı görebiliyorsunuz.