bugün

dtp kürt halkının temsilcisidir

yanlış bir iddiadır. zira dtp kürt halkının temsilcisi değil, yalnızca celladı olacak bir zihniyete sahiptir.
(bkz: #9872375)

kürt halkının haklarını savunmaktan anladıkları şey çoğu kürt ve çocuk 5.700 üzerinde sivil öldüren terör örgütünü "güvercin" olarak nitelemekse kendilerini allah ıslah etsin. yüzsüzlüğün sözlükteki karşılığına bundan sonra bdp/dtp yazmak gerek diye düşünüyorum.
siz nasıl bir temsilcisiniz ki temsil ettiğiniz halkın çocuklarının öldürülmesine ses çıkarmıyorsunuz?
siz nasıl bir temsilcisiniz ki temsil ettiğiniz halkın çocuklarının, dağlarda örgütün yönetim kadrosu tarafından seks kölesi olarak kullanılması ile ilgili bir çift laf etmiyorsunuz?
siz nasıl bir temsilcisiniz ki temsil ettiğinizi iddia ettiğiniz halkın çocuklarını binbir çeşit uyuşturucuyla zehirleyen, bunların torbacılığını yaptıran örgütü bir defa olsun kınamıyorsunuz?

hoş, insanları nasıl temsil ettiğiniz ortada. pkk nın sistemli saldırılarıyla bölgeden mhp ve chp'nin atılmasına rağmen - mhp li bingöl belediye başkanının katledilmesi- politikalarını hiç beğenmediğim akp sizden oldukça fazla oy koparıyorsa ve bunu arkanıza aldığınız terör örgütünün tüm tehdit ve baskılarına rağmen yapıyorsa bir oturun ve düşünün derim. zor bir şey istediğimin farkındayım. zira bugüne kadar düşünen bir kukla görmedim.