bugün

çocuk katillerini halk kahramanı yapmak

ancak türkiye'de görülebilecek olaylar listesinde yer alan vahim eylem. katillerden kahraman yaratanların kimliklerinin, etiketlerinin pek bir önemi yok burada.

bir örgüt düşünün 6.000 üzerinde güvenlik görevlisini şehit etmiş olsun. bunu çok sorgulamasını, bunun üzerine düşünmesini , şehitlerimiz için acı çekmesini dilemiyorum herkesten. zira örgüt kamplarında namaz ile dalga geçen bir örgüte sempati besleyenler şehitlik kavramından haberdar değildir.
ama gazete köşelerinde, kahvehanelerde, kürsülerde ahkam kesenler bir şeyin cevabını vermeliler. kürt halkının kurtarıcısı olduğunu, onun haklarını savunduğunu söylediğiniz pkk kürt halkına ne vermiştir, ondan ne almıştır?

ne verdiği konusunda ben herhangi bir bilgi yok elimde, olan paylaşsın. ama aldıkları konusunda ne yazık ki kabarık bundan dolayı acı bir liste var elimizde.
yukarıda belirttiğim gibi şehitlerden bahsetmeyeceğim. zira onlar kimileri için bir üzüntü yaratmıyor.
peki, ağzınızdan eksik etmediğiniz kürt halkına yapılan katliamlar sizi üzmüyor mu? bu katliamların sorumlularını "gerilla" , "kahraman" , "önder" olarak nitelendirmekle içinde bulunduğunuz çelişkinin farkında değil misiniz?
terör örgütü 5.700 üzerinde sivili katletmiştir bugüne kadar yaptığı saldırılarla. Bunlardan 300 kadarı da çocuk ne yazık ki. Görüntülere dayanacak midesi olanlar için:

http://img525.imageshack....eimages5cyenifotoanar.jpg

http://img525.imageshack....veimages5cyenifotoana.jpg

http://img525.imageshack....eimages5cyenifotoanaf.jpg

http://img525.imageshack.us/img525/4914/111111cn.jpg

Bu fotoğrafların bazılarını gördünüz, bazılarını ilk defa görüyor olabilirsiniz. Daha niceleri var.
Bu arada, Bu çocuklar Pomak değil. Bu çocuklar Arnavut da değil. Bu çocuklar her fırsatta arkasına sığınmayı çok iyi bildiğiniz kürt çocukları. Çocuk bile değiller daha, bebekler.
Merak ediyorum, utanmıyor musunuz bu örgütü savunurken? Onun kürt halkının onuru için savaştığını iddia ederken? Hala onun "direnişçi" olduğunu savunurken?
Polisle çatışırken yaralanan ya da sonrasında tutuklanan çocuklar için dünyayı ayağa kaldıranlar, bu çocuklar için neden çıkıp terör örgütü hakkında iki kelam edemezler? Yoksa PKK'nın öldürdüğü çocuklar "helal" midir? Ya da bu fotoğraflar midelerini mi kaldırıyor da görmek istemiyorlar? Olmayan midelerini...