bugün

hiçbir şeyi beğenmeyerek prim peşinde koşmak

Öyle ben de yeni bir şey buldum edasıyla pat diye çıktım karşınıza ama, bir saptama yapmaya değil, öfkemi kusmaya geldim. Zaten sözlükler de klavyemizi en özgür hissettiğimiz mecralar değil midir?

Bir şekil gündelik hayatımızda her yerde karşımıza çıkan tiplerdir bunlar. Arkadaş sohbetlerinde emo' lardan yakındığı görülür, "her kuşu siktik bir leylek mi kaldı dostum, boşver yapalım makarnamızı keyfimize bakalım" dedikleri görünür, kısacası pratikte gayet eylem adamları iken, iş teorikte laf yetiştirmeye gelince, iki tartışma ortamında hemencik o asık, hiç bir şeyi beğenmeme yüz ifadesini takınıp gayet safkan emo olabiliyorlar.

-hangi tür okursun?
-hmm, ben yeraltı edebiyatı okurum. Grunge dinlerim.

e arkadaşım. pardon. burası türkiye canımın içi. iki tane türk romancı söylemek neden bu kadar zoruna gitsin değil mi? gel otur şöyle, çek sandalye canımın içi. BAk sana bunları kim empoze ediyor bilemiyorum. Batının iyi şeylerini alacaksın, eyvallah. Ama teorikte hiç bir boku beğenmiyorken görünürken, pratiğe gelince misal içerken feridun düzağaç dinlersen, adam da kalkar sana sözlüklerden başlık da açar, efendime söyleyeyim altından sandalyeyi de çeker, uyuyor numarası da yapar.

çorbayı da beğenmez allah bilir?

e var mı başka alternatifin bebeğim?

içine yer altı sosu olarak haşhaş mı atalım bilemedik ki nedir olayın senin?

yiğido seni.