bugün

ali ağaoğlu nu seksi bulan kız

parayı verenin düdüğüne üflerim felsefesine inanmış kızdır. kadındır. büyük ihtimalle.

şimdi herkesin günahını almanın alemi yok, bu gönül hakikaten boka da konuyor ota da. lakin bir tarafta para babası bir işadamı, diğer tarafta da bu babadan 33 yaş küçük olan model bir hatun olunca insanın aklına düşüyor karpuz kabuğu, yaptırıyor gıybeti namussuz.

amma ve lakin bütün bunları tartışırken ali ağaoğlu denen şahsiyetin meziyetlerini es geçip; sadece kızın para düşkünlüğünden vurmak biraz adaletsizce. bu baba hakikaten para harcama sanatının üstadlarından. bu herifin evini gösteren bir belgeselimsi izlemiştim, yüz binlerce euro meblağ ödediği şeyleri sen sokakta görsen yerden almaya tenezzül etmezsin emin ol. daha 200 tl lik banknotlar yeni çıkmıştı dün gibi hatırlıyorum, bu adam mekanda valeye bahşiş bırakıyordu o dönem. hatırlamıyor musunuz dostlar bir otomobilin yeni modeli çıkınca ilk bu baba getirmedi mi ülkeye?

demek istediğim şudur ki; bir kadın bu adamın yanında kendini prenses gibi hisseder. yaşını başını almış olsa da hissettirir bu adam bir kıza bu duyguyu. bu yüzden hatunlara da çok kabahat bulamıyorum.

ama her şeye rağmen ''çok seksi buluyorum'' diyen kıza da teessüflerimi iletmeden olmaz; o kadar da uzun boylu değil. siktir git lan buna kim inanır...