bugün

üniversitede ahlak polisliğini de aşan ülkücüler

bizzat şahit olduğum olayı aktarayım. sadece yorumsuz demekle yetiniyorum.

şimdi kendilerine ülkücü diyen bu zevat, gazi üniversitesinde kurt sürüsü gibidir. her bölümün bir reisi vardır ve bunlar da resmen, terör estirdikleri, haydutluk yaptıkları ve sikimsondrik bildiriler yayınlayıp durdukları için kendi sınıf arkadaşları tarafından da sevilmez bunlar. kendi kendilerine yeterler zaten bu kapalı topluluk.

bunların asıl yaptıkları şey açıkça "ahlak polisliği" dir. çünkü, kampüste el ele tutuşan bir çift, küpeli bir oğlan, mini etekli bir kız, ramazanda oruç tutmayan birisi gördükleri mi bu heriflere inme iner. nedendir bilinmez çok birşey sanarlar kendilerini. hukuk devletinde yaşarsın da bu it sürülerine nasıl izin verirsin? adamlar resmen maganda! üniversitede adam dövmek de neyin nesi? bu mudur sizin ülkünüz?

ulan hadi adamı dövdünüz, bu ülkücülük kitabında sayfa 123456789765432, paragraf no 567754354 da yazılı, hatta numarasını da vereyim 8765432456789!.. gidip bakın görürsünüz. neyse işte buna göre adam dövmek serbesttir. adamların otorite kabul ettikleri genelde çok sivrilmeye çalışan gerizekalı tiplerden oluşan bir reisleri var ki, bilge han'dır kendisi, o ne derse o olur, reis bir kişi dövülecek dedi mi, zaten bu toplumda, toplumdan dışlanmış olan it sürüleri de atlar abaza gibi!..

neyse arkadaşı kız meselesi diye dövdüler. ulan utanmaz sıkılmaz, sevenleri ayırmak sana mı düşüyor yavşak. hem kızı korkut ayrılmasını sağlamaya çalış, sonra çocuğu çek wc'ye patakla. hem de gururu kırılsın diye kendisinden küçük, kısa bir pisliğe pataklatmaya çalış!.. bu şerefsizlik değil de nedir?

bu kısa, tıfıl, abaza ülkücü delikanlı da dayak yiyen çocuğun sevdiği kızı seven bir odun olduğu için daha beter bir rezalet arzediyor. bu utanmazlık sıkılmazlık nereye kadar? evet benim saf arkadaş ve onun gibi binlerce,gözü devletten ve can sıkıcı bürokrasiden korkan anadolu genci sayesinde, bu sürü hala uluyor ve milleti rahatsız etmeye devam ediyor!!!

velhasıl-ı kelam, artık savunacağınız bir ülkü yoktur, zaten bu işi bu halk kendi içinde yaşatıyor. sizin gerizekalı ve çağdışı dayatmalarınız ile insan ancak milletinden soğur. dininden de soğur mu bilemem, çünkü sizler gibi gerikafalılar yüzünden insanlar Allah'tan peygamber'den soğumaz, diye ümid ediyorum.

not: lafım hepsine değil, yarası olan eksiler.

not 2: düşüncelerimiz taban tabana zıt olduğundan tanıdığım iyi kişi yok bunlar arasında ama illa ki vardır iyi birileri. onlar beğenebilirler.

edit: eksileyenler için birinci not yeterli sanırım. giriyor demekki abi, küçük bir yazı adama giriyor!