bugün

kızların erkek dostu olamaz yargısı

yanlış bir yargıdır. neden?

sayın sözlük yazarı erkekler, kız kısmı ne kadar fitne fücür, kıskanç olurlar bilir misiniz siz? sürekli aldığınız şeyleri, başarınızı, notlarınızı, saçınızı başınızı kıçınızı, vücudunuzu, çevrenizi...... kıskanan sözde yakın arkadaşlara ne kadar katlanabileceğinizi merak ediyorum ben. çekemezsiniz efendim iddia ediyorum.

-akif duydun mu murat ps3 almış abi.
-oha bak sen ibneye almıcam demişti demek ki bizden önce alsın diye yapmış vay adi, sırf gösteriş amk.
-tabi olm yoksa neden alsın, oynamak için olacak değil ya!
-sercana ne demeli, dün sırf ders çalışcak diye içmeye gelmedi bizimle.
-prof olcak sanki amk. sırf bizden önde olsun diye zaten.
-hakkat yaa.*
çekilmez olurdu heralde... yine de sizin muhabbetler kız kıskançlığından daha çekici geliyor. akif kanka olalım mı abi hı?

bu tür şeylerden hoşlanmayan genelde rahat, dürüst ve kıskanç olmayan kızların erkek dostu daha çok olur. kadının doğasında var kıskançlık, bir zaman oluyor yeri geliyor sokuveriyor iğnesini kaçışın yok. erkeklerdeyse yok böyle bir şey. rahat edersin, çık akşam gezin tozun bak eve bırakacak biri de var işte. trip atmıyor, dedikodu yapmıyor, takılarımı kıskanmıyor ve en önemlisi kadınlardan daha çok gündemi takip ediyorlar. (genelleme yapmıyorum tabii ki gündemi takip eden, kıskançlık fesatlık gibi huyları olmayan kız da çoktur. onları tenzih ederim onlarla da gaayet iyi arkadaş oluyoruz zati)
makyaj alışveriş yeni çıkan ürünler topuklu ayakkabıdan başka şeylerden konuşabiliyorsun... daha ne?

he dost olduktan sonra aşka dönüşme ihtimali var mı var... fakat denemeye değer derim ben zira aşka dönüşmeden belli bir çizgide samimiyette ve saygıda gidiyorsa o dost tadından yenmez*.

sonuç olarak mhp'nin kırkınc.... ama yeter çok sıktı bu espiri. görünce kaçıyorum.