bugün

red alert 2 yuri s revenge

alliedların son görevinde şu şekilde bir taktik izlenebilecek oyun.

olaya sovyet tesisiyle başlanıyor. etrafta kamp ve bir bina var. buraları askerle doldurduktan sonra alt ve üst çıkışlara da 2 tesla yapmak lazım. radar yaptınız mı allied mcv si bir kaç tankla beraber yuri'nin buzulları tarafında size veriliyor. bölüme başladığınız yerde, yani üst adada solda machine tech shop var, bunu kaçırmamak lazım. bir de fuel depot... radar yapıldıktan ve harita açıldıktan bir süre sonra yuri nin super weaponları sizi zora sokuyor. bölümün zorluğu da zaten psychic dominatorla genetic mutatorın aynı anda sürece başlaması. grup halinde infantry bulundurmak son derece tehlikeli. dominator ise birliklerinizi size karşı çeviriyor, binalara zarar veriyor. bu yüzden en akıllı seçim alt adada battle lab, nuclear power plant ve nuclear missile* yapıp üst adayı pek de siklemeden 3-4 prism tank, 3 adet de mirage tankla robot tanklarınızın çoğunu* alt adanın kuzey cephesine yollamak. alttan giderseniz pek ünite yapan binayla karşılaşmazsınız. bu sebeple üst taraftan yığınla ünite yağar. kuzeyden girip özellikle power plantleri de yok ederek ilerlediğinizde pek sorun yaşamayacaksınız. allied-soviet karışımına girmeyin. bu bölümde dikkat edilmesi gereken mind control üniteleri veya taşıtları havaya kaldıran magnetron.
bu sebeple robot tankları önde tutmaya özen gösterin. geriden psychic towerları ve binaları yıkmak için prism tankları, üzerinize gelen yuri, brute veya infantry içinse mirage tankları kullanın.

ek: gerektiğinde nuclear missile i kullanın. haritayı açmak için spy satellite kurun. ekonomiyi alt adaya bağlayın, robot tanklarla kaynak araçlarını koruyun.

not: robot tank ne yuriden, ne psychic tower dan ne de masterminddan etkilenmez. ucuzdur, powerınız kritik seviyeye inmediği müddetçe çalışırlar. grizzly tanklarından çok daha etkilidirler.
güncel Önemli Başlıklar