bugün

fenerbahçe kümeden düşürülsün

neye dayanarak diye sorulması gereken durum. önce karşı tarafı da dinlemeniz gerekmez mi?
azizi yıldırım;

"Ben parayla bu işleri çözebilecek güçte bir insan olsam, geçen yıl Denizli de kaybettiğimiz şampiyonluğu çözerdim. Ayrıca Ali Akdeniz e para verilecek ve Ali Akdeniz de bize gol atacak."

Haziran ayında Tahir Kıran (Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi) müşterek bir dostumuz aracılığıyla benden defalarca randevu istedi. Kendisini bir gün davet ettim. Yanımda kardeşlerim ve o müşterek dostumuz vardı. Bana, "Ulusoy ile barışırsam şampiyonluğun garanti olacağını" söyledi. Ben de benim Ulusoy ile herhangi bir arkadaşlığım ya da dostluğum yok ki, ona küseyim. Benim derdim F.Bahçe nin ve Fenerbahçeliler in hakkını korumaktır. Ben parayla bu işleri çözebilecek güçte bir insan olsam, geçen yıl Denizli de kaybettiğimiz şampiyonluğu çözerdim. Ayrıca Ali Akdeniz e para verilecek ve Ali Akdeniz de bize gol atacak. Cihan Oskay ne ofisime geldi, ne de ona para verdim. Ona ancak restaurantına gittiğimde bahşiş vermişimdir.

http://www.fenerbahce.com/haberler/20728.php

madem burada bir mahkeme kurdunuz karşı tarafı da dinleyin, sonra yazın. eminimi yine bir çoğunuz ezbere şeyleri yazmaya devam edecek. o zaman ben de şunu sorarım; 8-0 lık ankaragücü maçı ne kadar temiz ise bu maçtan ondan bin kat daha temizdir.

ayrıca;
(bkz: çamur at izi kalsın)