bugün

1071 yalanı

belli bir yere kadar doğrudur.

1071 den daha öncesinde türklerin anadoluya geldiği veya üzerinden göç ettiği bilinir. tabi her bilimsel bilgiye aşağılık kompleksi ile yaklaşan çoğu insan buna da taraflı yaklaşır. bazı baykuş topluluklarının "bizim 5bin yıllık bilmemnemiz var" muhabbeti gibi değildir. türk, bazı uyuşturulmuş topluluklar gibi "kıçından yazılı tarih uydurmaz". bu, bazı topluluklarının baba mesleğidir.

türkler, 1071 değil, 1040 yılında dandanakan savaşı ile batı türkeli ni kurmak için büyük adım attılar ve yerleştiler . yani şuan ki yurdumuzun büyük kısmına. 1071 malazgirt savaşında ise, er meydanında ölmeyi şeref bilen atalarımız* anadoluda türk egemenliğini başlatmıştır.

türk'ün tarihi yazılıdır, sadece türk kaynaklarında değil diğer milletlerin kaynaklarında da yer alır. binlerce yıllık büyük bir millet olan çinlilerde de uzun uzun geçer, ne bileyim komşu milletlerde de. çevremizde ırkından utanan, soyundan sopundan utananların türk tarihine saldırması doğaldır. kendi ırkları için götünden yazılı tarih uyduran bu insanlar her şeyi iddia edecektir, ama sadece kendisi inanacaklardır.