bugün

avradının patlak olduğunu gerdekte öğrenen zat

kadın milleti değil mi hepsi aynı bok aslında. yoksa tam tersi miydi bilemiyorum. ortada bir gerçek var. bu gerçeği bir rus atasözü ile sergilemek isterim saygıdeğer cahiller... "şeytan, ulaşamadığı erkeğin yanına kadını yollarmış." rusları tebrik ediyorum bu haklı atasözlerinden dolayı. (sözlükte bayan rus yazar varsa bana ulaşsın bir şey danışacağım. ukraynalı da olabilir. kürtler atmasın.)

neyse konumuza dönelim. yıllar yılı sonunda nikahı basıp ailenize dahil edeceğiniz, evinizin kadını, çocuklarınızın anası olacak avratın gizlediği önemli bir konu var: bekaret. daha doğrusu patlak olması. şaşalı bir zafer beklerken aniden kendi kalenizde golü görüp evliliğe mağlup başlamanın mükemmel bir örneği olsa gerek. talihsizlik mi desem, kazmalık mı desem, tecrübesizlik mi desem... hepsi mevcut biraz.

en başta atasözü vermemin önemli bir nedeni de var aslında. şeytana uyup o karıyı orada vurmak seçeneklerden biri ancak en mantıklısı değil elbette. evine götürüp "senin kızın benden önce fışfışlanmış lan" demek de çözüm değil. en iyisi bu kabustan uyanmak. resmi nikah öncesi imam nikahı kıyıp test sürüşüne başlamaktır. evet.

edit: hakaret neresinde? zall'dan açıklama bekliyorum. irina veya dasha da olabilir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar