bugün

28 temmuz 2010 young boys fenerbahçe maçı

ilk defa bir türk takımının avrupa'da bu kadar şanslı bir maç çıkardığını bana gösteren maçtır. bizimkiler maçtan önce anzer balı yemiş de çıkmış sahaya. maça gelirsek;
baroni, bekir, alex vb. tamam çok kötülerdi ama abi ben bu kadar takıma ayak uyduramayan bir futbolcumsu daha görmedim. (bkz: önder turacı) takım kısa pasa dönüyor, tempo düşürüyor, tamam diyorum toparlanacağız biraz amma velakin bu ümidim bilica'nın topu önder'in önüne yuvarlamasıyla son buluyor. önder bikaç saniye bekliyor, rakip hafif baskı yapıyor önder hemen topu rakip kaleciye yolluyor veya topu volkan'a atıyor. abartmıyorum kısa oynadığı 1 pozisyon görebildim. onda da cristian boşa çıktı önüne yuvarlayıverdi. şimdi sormak istiyorum senin lisansını kim çıkarttı allahasen? kim seni futbolcu yapan? kim seni fener'e kazandıran?
açıkçası ben kadıköy'deki maçta rahat olacağımı sanmıyorum. hele ilk dakikalarda gol yediğimizi düşünmek bile istemiyorum. adamlar bizi hallaç pamuğu gibi atar valla. kazım'a da niye bu kadar kızılıyor anlamıyorum. tamam kırmızı kart son derece gereksizdi ama önder bu takımda oynarken kazım neden oynamıyormuş? en azından yedek oturur kazım'ı yollayınca var mı kazım gibi yedeğin?