bugün

uludağ sözlük en iyi tişört yarışması

öncelikle bu muhteşem gecikme için herkesten özür dileriz. mazaret sıfatına sığdırmak istemediğimiz bir kaç nedenimiz var ki biri şahsımın yine yaşamak zorunda kaldığı sağlıki problemler olup, bir diğeri de yarışma 1. sinin yıllık izinde olmasından oluşan ulaşılamayan adam sorunudur. bunların dışında anlaşmalı bankamızla yaşadığımız hırçın atışmalar da gecikme sebebine tuz biber olmuştur.

uzun lafın kısası, yarışmamız rs ne la'nın önderliğinde sona ermiş bulunmaktadır. kendisine tişörtünü yolladık, özel hediyemiz de evinin önünde serenat yapmaktı, sağolsun pet şişe atarak bizi uzaklaştırmak yerine yaz günü eve davet edip karpuz kesti, yedirdi. karpuz yeme seansı sonrası da eline verdik, tişörtünü. giydi, ayna karşısına geçti ve çok beğendiğini söyledi.

"e sadece 1. mi yani olay?"

değil. yarışmamızın 2. si smiley was here isimli tasarımıyla noxius olmuştur. e tabii bir de 3. var ki o da, uludag.binary isimli tasarıma sahip revolter00'dır. iki yazarımızı gıdıklarından öpüp, yarışmaya ilgi gösteren her yazara da ayrıca teşekkür etmeyi kamçı biliriz, zira yiğit delikanlılarız.

"şimdi ne olacak?"

demeyin. zira şimdi yarışmanın diğer dereceli yazarları olan noxius ve revolter00'a bizzat ulaşıp tişörtlerinin psd dosyalarını isteyeceğiz. ha "bana kimse ulaşamaz ben istersem birilerine ulaşırım" diyorlarsa da işimize gelir, bize ulaşsınlar. zira tasarımları uludağ sözlük tish o mağazası'na konulacak ve her satıştan 1 lira kazanım sağlayacak kendilerine. tişörtlerin reklamını da pek tabii isteyen istediği şekilde yapabilecek, günahı falanı yok evvela.

bir diğer gelişme, 2. yarışma çok yakında gelecek. formatı biraz daha farklı olup, büyük kitleleri etkileyecek.

roketatar ramazan, revenge ve objebi iftiharla sundu.