sigara yasağının asıl amacı

sigara yasağı sadece türkiye'de olmayan bir yasak hatta japonya'da dışarıda bile sigara içmek yasak özel odalar var oralarda içiliyor. ben akp nin yaptığı bu uygulamaya destek veriyorum. sigara içmeyen birisiyim sürekli girdiğim alanlarda sigara içilmesi hiç hoşuma gitmiyor. ayrıca bu yasağı çıkarmakta ne kadar haklı olduğunuda gösterdi. sağlık bakanlığı istatistiksel olarak akciğer ve kalp hastalıklarında %20 oranında azalma olduğunu açıkladı. sigara olmadan daha sağlıklı yaşam olacaksa başkaları da zehirlenmeyecekse bu durumda ben yasağa evet diyorum.

emin çölaşan türkiye'de yazdıklarına değer verilecek bir kaç yazarımızdan bir tanesi fakat ben emin çölaşan'ın akp hakkında tek bir olumlu bir şey yazdığını hiç görmedim 'şunu iyi yaptı helal olsun' diye bir cümlesi, kelimesi, sözcük öbeği yoktur. bunu bile dinle, yasakla, mekruhla karıştırarak milletin önüne attı. akp karşıtlarıda buna evet öyle diye kendileride bildiği halde mantıksızca destek verdi.

şimdi soruyorum; sayın emin çölaşan, şuanda cumhuriyet halk partisi iktidar olmuş olsa ve bu yasağı getirmiş olsa nasıl tepki verirdi? evet tepki verir diyorsanız bu entryi yazdığım için özür diliyorum kafanızı şişirdim.
hayır tepki vermez diyorsanız ortada bir tutarsızlık var demektir.

not: akp ye destek veren birisi değilim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar