köpeğe muhammed ismini vermek

milyarlarca insanın inandığı bir inancın temsilcisine sırf kendi egolarını tatmin etme amacı ile hakaret vari bir olaya başvurmak kanunen suç teşkil etmese bile, insan olan birisi için vicdanen suç teşkil eder. Çünkü bir kişinin ailesine küfür savurmaktan bir farkı yoktur bu olayın insan olan biri için.

Fakat bunu yapmayı öneren bir kişinin "insanlık"tan bahsederek sivas katliamı'nı da entrysine ekleyerek ajitasyon yapması ise daha vahimdir. bir yandan Sivas katliamında ölenleri "inandığı değer uğruna öldüler" diye savunurken diğer yandan söz konusu islami değerler olunca kişilerin hakkını yok sayan ve kanunen bir tutarlılığı yok demek nasıl bir mantığın ürünüdür?

senin orta çağ ideaları diye dalga geçtiğin islamiyette bile böyle bir durum yok. Yani karşısındakinin inandığı değerlere saygısızılık göstermek gibi bir durum.

Peki o halde geri kafalı kim oluyor? bir yandan kişilerin kutsal olarak gördüğü değerlere hakaret edip, bir yandan kendi değer verdiğin kişileri savunan sen mi, yoksa islam mı?