bugün

bursaspor

Kaliteli bir ön libero almazsa şampiyonlar liginde çok ciddi sıkıntı yaşayacak olan takımım.

Transfer konusunda tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşamakta ve taraftarın bu konuda artık sabrı iyice taşıyor. Bu kadar çok para akarken transfer yapılmayacaksa ne zaman yapılacak? Hadi geçen sene para yoktu? Bu sene ne yok? Üç kuruşa beş köfte araya araya zaman kalmadı. iki tane değil üç tane kaliteli adam şart. Bu kadro derinliği ile sıkıntı yaşayacağımız gün gibi açık.

Ön libero yok. Elimizdekiler tsl şartlarında bile zorlanırken şampiyonlar liginde düşenemiyorum bile. Stoper şart. Serdar Aziz çok iyi olabilir ama pişmesi lazım. Sağ bekte Ali'nin alternatifi yok. Alınması lazım. Striker tarzı forvet bitirici forvet yok.

Bu transfer politikası ile devam ederse Bursada bu sene işler yolunda gitmeyebilir. Şampiyonluktan dolayı kimse ağzını açmıyor ama Bursa taraftarı futboldan çok iyi anlayan bir taraftar ve durumların farkında. Ertuğrul Hoca ve şampiyonluk faktörü nedeniyle şimdilik herkes susuyor. Yönetim inşallah ne yaptığının farkındadır. Yoksa onları da zor zamanlar bekleyebilir.