sözlük yazarlarının itirafları

aşk, izlediğim 2,5 saatlik filmdi.. bitti, tozlu raflara kaldırdım..

yıllar sonra yeniden sevebilirdim.. elime geçen fırsatı tepmede üstüme yoktur. ilk buluşmamızda çok heyecan yaptım, elim ayağım durmadı, o ise tam tersine çok sakindi.. bu bile benim kalp atışımı hızlandırdı. şarabımız bitmişti.. gitmek istedi, bıraktım evine.. onun evine doğru giderken içimden 'son 100 metre, son 50 metre' diye saydım saydım saydım..
içinde bulunduğun anın tadını yaşamak en güzeliymiş aslında..

en zor kısmı, onu bıraktıktan bok gibi ortada kalmam. 'ulan evdede yalnızım şimdi, nasıl sabah olur' diye düşüne düşüne eve yürüdüm.. yakında bi tekel buldum 3 extra aldım..
eve girdim, sebepsiz bi ağlama isteği geldi.. evdede kimse yok, ağladım. daha 15 dakika önce oturduğu yer bomboştu..

herşeyi açık açık söyledi, konştum.. ancak 'seviyorum' diyemedim birtürlü.. ya anlamsız konularda bile çok dürüst davrandım, belki heyecanımı örtmüş olabilir ancak en önemli kelimeyi diyemedim.
'ben gittikten sonra diyemediğin için pişman olmayacakmısın dedi' ben cevabını bile bile söyleyemedim. yapamadım, diyemedim..
evet köpek gibi pişmanım!

sanırım bir daha görüşemeyeceğiz.. dediğim gibi 2,5 saatlik bir aşk filmi izledim, çok gerçekçiydi.. iliklerime kadar hissettim, yeri geldi gözlerim doldu. film bittikten sonra çok etkilendiğimden olsa gerek, ağladım..
bitti, tozlu raflara kaldırdım..

hep kafama vurdum, her konuda geç kaldım.. şimdi yine geç kaldım ama söylüyorum; yıllar sonra sevebildim birini, gitme..