bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Yalnız olmak..sevdiğim bişey değil miydi? Şairinde dediği gibi kitap okumaktan da zevk alıyodum en son hatırladığım. Noldu tüm bunlara.. nedir bu dibine düştüğüm kuyu..?nedeni ne.. sevilmemek mi?sevilen biriyim ayrıca.. egoist düşünceler mi sardı yine beni. Mutlu olduğunu sanan bir aptaldan öteye geçemiyo muyum yoksa?

Nesnelere bel bağlamayı lisede bırakmış olmam gerekiyodu.. gözlüğe,, kilolara.. yapamıyorum işte..aşık olmaktan usanmıyorum..karşılıksız..ne olduğumu unutuyorum yine.yalnız olmaya mahkumsun sen kızım unutma bunu. Sabah kalktığında kimse günaydın mesajları çekimicek sana ,,yağmurda yürüyemeceksin birinin elini tutarak..başkalarının mutluluklarında yan rolu oynamaya mahkum kızsın işte. Bir romantik komedi de gelinin komik eğlenceli arkadaşısın işte.. kendi filmin olmıcak..

Küçükken yağmur altında aşık olucam gibi gelirdi..tentenin altına saklanmış iki kişisin mesela..farklı şehirlerde çok yağmur yağdı üstüme..sayısız tentenin altına girdim..çok otobüs bekledim. Çok çok uzun yolculuklara çıktım üstelik..noldu diye sormazsın umarım belli değil mi? Aynı hikayede dönüp duruyorum işte..

Yazdıklarıma başlarken daha neşeli bi yazı bekliyodum kendimden..maske hazır nasıl olsa.. ama bu yazı böyle depreşif ,üzgün,hastalıklı, sakat,kırık.. ben işte.. dolabın kapılarını dıştan kapattım bu sefer içine girmedim.. işte tüm çıplaklığı ile ben..

Çok şey bekliyorum ben..biriyle saatlerce film izlemeyi...çok şirinsin değil çok güzelsin denmeyi..sana kahve yapıyım mı ?dayanamıyorum seni görmeliyim denmeyi..

Et olmuş dünya..eski kalıp gibi acımasız soğuk ve zalim değil sadece artık.. et.. sadece yalın et olmuş..sen ki bir gülüşe 5 yılını vermiş sen.. cok mu geri kaldın..çok mu türk filmi seyrettin ..naptın nerde yanlış yaptın..çok gelmiyosun sen kimseye kandırma artık kendini lütfen.. bi ülkenin başkentini ilk senin söylemen önemli değil anlasana..meraklı olman ..konusabilmem uzun uzun her şey hakkında.. bişeyi bilmediğinde sıkıntıya girip bilmek istemen önemli değil.. sen etsin unutma bunu..yazmak ,kusmak gibi eylem oldu artık bende..çıkar içinde ki tüm pislikleri..kıskançlık aksın tüm damarlarında.. en sade insan duygusu.. bitir içindeki tüm sevgileri..kıskanc ol,sıkıcı ol,yapmacık ol,salağa yat.. bol bol saçmala.. et ol bitsin bu iş yorma kendini…