bugün

pkk bile sizden saygılı davrandı

"askeriye" denilen olayın belirli zamanlarda "lider" ve dolayısıyla "zihniyet" değiştirdiğini idrak edemeyen zihniyetin asla anlayamayacağı olaydır.

adam zannediyor ki; adnan menderesi asan kahramanlarla deniz gezmiş in asılmış bedeninin karşısında sigara tüttürüp emekli olunca demokrat partiden milletvekili olanlar aynı zihniyet. bu düpedüz öküzlüktür.

1967 ve 1980 darbelerini aynı zihniyetin yaptığını düşünmek manasızlıktır.

türkiye cumhuriyetinde darbeler vardır. askeri müdahaleler vardır; ama zihniyet maalesef her zaman aynı değildir. memleketimde oynanan özellikle amerika tarafından oynanan oyunlar sayesinde en üst kademelere kadar bir çok dahili bedhah görmüşüzdür.

ama şu an bir devrim yaşanmakta ve sınırlar iyice belirgenleşmekte. bir daha görür müyüz bilemiyorum. evveliyatından amerikan yanlısı kürtçü partinin iktidardan gitmesi ve iktidarın tekrar türklere geçmesi gerekmektedir.

yapılacak temizliğe aklınız şaşar aha buraya yazıyorum.

şimdi bütün orospu çocukluğuyla yazılı-sözlü propaganda yapanların listesini hiç bir allah ın kulu tutmuyor mu zannediyorsunuz? terörist ve amerikan/liberal veya anarşist/anti-cumhuriyetçi propaganda yapanların listesi tutulmuyor mu zannediyorsunuz?

az kaldı. hepsinin 7 ceddinin inlemesine az kaldı. çok değil 2-3 sene kaldı.

(bkz: hepar)