bugün

citroen

(#2656523)
triger grubunun 180.000 km de bir değişen ve motoruna rektefiye yapılmadan 400,000 km. ve daha fazla mesafe yapan otomobil markasıdır. c3 ve c4 modellerinin takla atması zor bir yapısı vardır ve takla atsa dahi sürekli lastiklerin üstünde durur.

diğer markalarda olduğu gibi hastalıklı arızaları pek yoktur. çoğu zaman yıllık bakımlarda servis aklınıza gelir. söylendiğinin aksine çoğu ithal araçlardan çok daha ucuza yedek parça temini yapılır.

çok fazla bakalit bulundurması tamamiyle yaya ve yolcu güvenliğinin üst seviyede olmasından kaynaklanır. başak bir otomobil markasıyla aynı hasarı karşılaştırırsanız, sigorta şirketinize kesilen fatura tutarının citroen de yarı yarıya olduğunu görmeniz mümkündür.

kullandığı network service programı (yedek parça tespit, garanti işlemleri vs.) tüm otomobil markaları arasında en gelişmiş programdır. diğer markalarda şase numarasıyla aranılan parçanın bir çok alternatifi bulunurken, citroen networ servicede yalnızca şase numarı belirtilmiş araca ait parçayı gösterir.

alt yapısı ve teknik yapısı diğer markalara oranla en gelişmiş otomobildir. türkiye servis bölge ağı maksimum düzeydedir. çözülemeyen sorunların ender belkide hiç yaşanmadığı markalardan biridir.
güncel Önemli Başlıklar