bugün

ülkenin geleceği için ordu yönetime el koymalıdır

2010 türkiye'si adına tek kurtuluş yolu ordunun yönetime el koymasıdır. artık darbe dönemleri geçti diyenlere inat tüm türkiye ordusunun arkasındadır ve darbe gereksinimini açıkca ifade etmektedir. bu böyle biline.

ne yazık ki artık ülkemizin akıbeti akıl almaz bir şekilde olumsuz yönde ilerlemektedir. bir yandan her gün verilen onlarca şehit, bir yandan laikliğe ve sisteme yapılan saldırılar, şeriat yönetiminin yavaş yavaş ayak seslerinin duyulması, yargıya baskı vs vs. bu liste böyle uzar gider. sorarım size, bu kadar kötü yönetilen ve tehdit altındaki bir ülkenin askeri hangi günler için vardır?

ülkenin demokratları, vatanseverleri hapishanelerde işkencelerden geçirilip, kanunsuzca alıkonuluyorsa artık halkın ve ordunun yönetime karşı baş kaldırması gerekmektedir. aciz yönetime karşın aciz bir ordu tavrı sergilenmemelidir. kuvvet komutanları derhal durumu değerlendirmeli ve gerekli planlar dahilinde yönetime el koymalıdırlar. daha iyi bir türkiye ve özgürlükler, demokrasi için bu yapılmalıdır.

eğer hükümet devleti yönetemiyorsa ordu yönetmesini bilir.