bugün

miroslav stoch

iyi topçu , o ayrı ama;

şampiyon olamayan fenerbahçe transferde cinlik yapıyor.

eminim zaten aylardır fenerbahçe araştırıyordu stoch'u değil mi? Son söz daha söylenmedi , bir anda kimin hangi takıma gideceği belli olmaz . Ama kabak gibi göründüğü üzere fenerbahçe yine taraftarına oynuyor. Geçen sene Arda'ya oynadı , bu sene Stoch'a oynadı . Maksat fenerbahçe taraftarının gönlünü hoş tutmak , kaçan şampiyonluğun avuntusunu yine galatasarayım üzerinden yapmaya çalışıyor.

yeme bunları taraftar . yemeyin bunları fenerli kardeşlerim. yemeyin.

editto:

bi anlık sinirle neler yazmışım . tamamen yanlı değil yukardakiler ama işin şu yanı var . muhtemelen twente maçında stoch gökhan gönülün pertini çıkardığı günden beri aykut izliyordu bu adamı . ingiltereye temaslarda bulunmaya giden haldun da bunu duydu ve gitti fiyat yükselltti başka bir şey değil . fener o sıralar krasic ile ilgileniyordu çünkü . krasic burun kıvırınca stoch'u aldı . güzel de oldu. umarım fenerbahçe çok daha fazla başarı kazanır bu adamla , ve katı katı paralara satar. ezeli rekabet ama ebedi dostluk ne de olsa. bütün takımlar güçlenecek bu aşikar.

hollanda ligi yumuşak görüşlerine de katılmıyorum. onu yazanların çoğu benim gibi galatasaraylı , ve eğer stochu biz alsaydık fenerliler diyecekti yumuşak ligde kolay oynar diye.

güzel transfer fener. tebrikler.