bugün

miroslav stoch

fenerbahçe'nin almasına sevindiğim futbolcu. orta sahanın ortasına en az üç tane transfer ihtiyacı varken gidip de kanatlara hücumcu futbolcu almak hiç zekici bir hamle olmazdı galatasaray için. ayrıca henüz maliyeti de açıklanmış değil. bu yüzden fener galatasaray'a golünü attı hiyeeahhaa diye sevinmeden önce herşeyin açıklanmasını bekleyin, sonra tartışılır mantıklı bir transfer olup olmadığı.

ben demiştim editi : yarısı peşin olmak üzere 9 milyon avro ödendiği söyleniyor. her ne kadar fenerbahçe'nin o bölgede yıllardır ihtiyacı olan, genç ve gelecek vaad eden bir futbolcu olsa da bu miktar yine de fazla bence. ve entryimi eksi manyağı yapan sapık fanatik arkadaşlar kulüplerinin böyle savurgan bir transfer politikası izlemesini eleştiremiyorsa gerçekten yazık.

edit iki : fiyat bugün de 5.5 milyon avro olarak söyleniyor. genç ve yetenek vaad eden bir futbolcu için fena bir miktar değil bu. fenerbahçe saçma transfer politikalarını bırakıyor gibi duruyor, hayırlı olsun. ama yine de bu bedele de olsa galatasaray'a gelmediğine seviniyorum. 5 milyon olarak açıklanan transfer bütçesinin tamamını bu adama yatırsaydık ve orta sahamız yine evlere şenlik olaydı yeni sezonun geçen sezondan farkı kalmazdı.