bugün

yiğit şardan

http://www.hurriyet.com.t...tbol/14908656.asp?gid=362

yukarıdaki linkten görülen tek şey, kendisinin galatasaray spor kulübü başkan yardımcısı gibi röportaj veremediğini, daha çok anti-fenerbahçe organizasyonu başkan yardımcısı gibi bir röportaj verdiğini görüyoruz.

şimdi sevgili yiğit bey, size kelimeler hazırladım. inşallah bir gün bir yerde denk geliriz, bunları yüzünüze söyleme şansım da olur.

aziz yıldırım'dan gram haz etmeyen bir fenerbahçeli olarak, neden kendi yönetimizini övmek ve gelecekteki projelerinizden bahsetmek yerine, rakip gördüğünüz kulübün başkanına saldırmayı uygun gördüğünüzü anlayamadım. tabii ki bunda provokatif medya mensubunun sorularının da etkisi var ama alıştık artık biz bunlara.

galatasaray hiç o kadar antipatik olmamışmış. ehm... beşiktaş'ın şerefli ikinciliklerinden bu yana sanırım galatasaray'ın yüksek miktarda antipatisi vardır. fenerbahçe'nin antipatisi ise, ali şen ve aziz yıldırım'dan bu yana giderek artmaktadır, ama hiçbir fenerbahçeli tahmin ediyorum kendisine "niye bizi sevmiyolar lan?" diye sormuyodur.

sonrasında fenerbahçe'nin amatör branşlardaki başarısını "medyaya iyi servis edip yazdırıyorlar" diyerek açıklamış. sevgili yiğit bey, sizin bayan basketbol takımınız dışındaki hiçbir takımınız hiçbir dalda final göremedi. bunu fenerbahçe'nin sponsorlarını iyi değerlendirdiğini söyleyerek açıklamışsınız. bok atmak yerine siz de iyi ticari ilişkiler kurup sponsor bulun? siz de başarılı olun allah allah. unutulmaması gerekir ki rekabetin olduğu yerden başarı doğar ama aziz yıldırım bu konuda haklıdır, çünkü bu branşlarda fenerbahçe'nin rakipleri efes pilsen ve eczacıbaşı gibi kurum takımlarıdır.

sonra fenerbahçe'yi kadıköy'de anti-futbolla yenebileceklerini ancak bunun onların mentalitesinde olmadığını söylemiş yiğit bey. oynayın abicim o zaman? anti-futbol oynayıp iki maç kazansaydınız fenerbahçe'den, bugün şampiyonlar ligi ön elemelerini siz oynayacaktınız ama uefa avrupa liginde başarılar dilerim ancak. yani fatih terim'in dediği gibi risultante importante.

cemal nalga olayı'nın bir gaf olup, çok büyütüldüğünü söylemiş ayrıca yiğit bey. sahtekarlık bu ülkede legaldir tabii ki, büyütmemek lazım o yüzden dimi? hıhı.

jo transferi yanlış değilmiş bir de. adama tatil yapsın diye para verdiniz ya bravo diyorum ancak. nonda'yı tutsaydı galatasaray daha iyi işler yapardı ama büyük yıldız getirdiniz, elinizde patladı, ne diyelim...

hepsini geçtim, bu adam rahmetli özhan canaydın'dan başkanlığı alabilmek için fenerbahçe maçında sahaya yabancı madde attırdı suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştır. bu ciddi şekilde doğruysa, eyvah ki eyvah...

bir an önce titreyip kendisine gelmesi dileğiyle.
güncel Önemli Başlıklar