bugün

ikizler burcu erkeği

dahil oldugum erkek kategorisidir. (o ne lan?)

simdi benim abim;
direk mevzuya gireyim. öyle yok bi arkadasdan biliyorum filan demiyecem. assagida anlatilanlarin hepsi benim tecrübelerimdir.

1) cok begenerek bir cift ayakkabi alirsin. 1 hafta sonra evin bodrumuna atarsin.
2) 1 hafta önce evlenecek kadar sevdigini düsündügün kiza, 1 hafta sonra birlikte gecirdiginiz güzel bir günün ardindan, aksam telefonda ben cok sıkıldım dersin. kizin dünyasi yikilmistir zaten.
3) ben senin gibi kara kasli gözlü kizlardan hoslaniyorum dedigin kiz 2 hafta sonra arayip "ya okadar sey yasadik, hic aramiyosun" deyince kafam karisik bana zaman ver deyip kizi basindan atmak.
4) arkadasina dostuna karsi samimisindir. "olum alper attir bi 5 bin ytl bi is yapalim senle" dersin. ve bunu yaparsin. alper sana güvenir. fakat herhangi bir kiza senden hoslaniyorum dersen, o kiz sana güvenmemelidir.
5) ben kiz olsam kendimin yüzüne bile bakmazdim. kendimin babasi olsam odama kilitlerdim kendimi. kendimin annesi olsam yemek vermezdim lan!
6 )arkadaslarla 4 kisi batak oynarken masada 7 kisi varmis gibi olur.
7) ikizler burcu erkegi ikiyüzlü degildir. insanlarin neredeyse hepsi ikiyüzlüdür. ikizler burcu erkegi 4-5 karakterlidir.
8) hicbirsey anlamadigi bir konu bile olsa masada konusulan, 15 dakika sonra yillarin tecrübesine sahip gibi konusabilir.
9) tam bir yil önce su an calistigim is yerinde ilk is görüsmemi yaparken, bazi projelerde yer aldim dedim. proje dedigimde kiytirik organizasyonlardi. beni "avrupa birligi projeleri koordinatörü" yaptilar. nasil oldu bende anlamadim. ama ilk proje toplantisinda kim bu cocuk diye bakanlar gecen hafta yaptigimiz toplantida bu cocuk cok güzel yol haritasi ciziyor yaw! dediler. aradan bir yil gecmisti.
10) evet kendimi övdüm 9 numarali aciklamada.
11) kendimden nefret ediyorum.
12) kimseyi sevemiyorum.
13) beni delicesine seven kac kisiyi hayal kirikligina ugrattim, sayisini versem osman baydemir kesilirsiniz.
14) benim yatacak yerim yok.
15) inanamiyacaginiz kadar zekiyim. sokayim ama zekama.
16) hedefim bir software gelistirme firmasi kurmak düsseldorfda.
17) fakat su siralar ebay üzerinden bayan tekstil ürünleri satiyorum. ayrica haziran sonuna kadar hala proje koordinatörüyüm.
18) ne bok yedigimi tam olarak bende bilmiyorum.
19) hali sahada mac yaparken bir hafta orta sahada takimi meastro gibi yönetirim. öbür hafta 2 metre önümdeki adama pas atamam. arkadaslar bile korkmaya basladi benden.
20) entriye baslarken 2. tekil sahsa hitab ediyorum. simdi ise itiraf modunda kendimi anlatiyorum. icimdeki tüm o serefsiz karakterlerin ölmesini sadece en basit, aptal, siradan olaninin kalmasini istiyorum.

ps: ben bu oglani enlamadim!