bugün

1907unifeb

çok yerinde bir bildiri yayınlamış gruptur.

Kamuoyuna Duyurulur

Bizler 1907 ÜNiFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği olarak son iki hafta içerisinde kaybedilen kupa finali ve lig şampiyonluğunun ardından tüm camiamız gibi büyük üzüntü duymaktayız. 103 yıllık kulüp tarihinde bu derecede yaşanmamış olan böyle bir acı son beş sezon içerisinde iki defa yaşanmıştır. 2006 yılında Denizli´de yaşananların ardından bütün camia 100. yıl arefesinde olmamız sebebiyle yaşananları sineye çekmiş acısını içinde yaşayarak kenetlenmiştir.

Ancak geçtiğimiz Pazar günkü olaylardan sonra yaşanan ve yaşatılan bu durumun 2006 yılında olduğu gibi atlatılamayacağına inanmaktayız. Bu durumun sorumlularının şapkalarını önlerine koyarak düşünmelerini istiyoruz. Camianın içinde bulunduğu durumdan radikal değişiklikler olmadan çıkılabileceğine inanmıyoruz. Beklediğimiz değişiklikler birkaç futbolcu,yönetici,anonsör,teknik kadro değişimi değildir. Beklediğimiz değişim mantalite değişimidir.

Başarıların sahiplenildiği kadar başarısızlıkların da sorumluluğunun üstlenilmesini bekliyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu´ndan bugün düzenlenecek olan basın toplantısında yıllardır duymaya alışık olduğumuz aynı cümlelerin tekrarlanmasını değil; gerekli özeleştiriyi yapmasını bekliyoruz.

Saygılarımızla;

1907 ÜNiFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği
güncel Önemli Başlıklar