bugün

alevilerin benden özür dilemesini bekliyorum

(#7576534)nasılki gazi mahallesindeki komploda binlerce aleviyi sokağa döken provakatörler varsa, sivas olaylarında da müslümanları sokağa döken derin bir komplo elbette vardır. bu olayın ne olduğunu anlamak yerine, orda kandırılmış masum insanları suçlayan insanların alevileriden, alevilerin o insanlardan özür dilemesini bekliyorum.
sözlükte zaman kaybedeceğine her türlü tertipi fasa fiso diye geçiştiren, ergenekon dosyalarını ve faillerini vatansever diye savunan alevilerin benden özür dilemesini bekliyorum.
(bkz: tarikatların şeyhlerin taşşaklarını öpen aşağılıklar varsa peygamber ve mensuplarından özür diliyorum, lanetliyorum)
(bkz: çocuk tacizleri yapan alçaklar nerede varsa allah onları kahretsin diyerek allah'tan özür diliyorum.)
(bkz: deniz feneri hadiseleri nedeniyle bütün hayırseverlerden özür diliyorum)
(bkz: okullarda inanmadığı bir dinin kitabını okumak zorunda kalan eğitim sistemi adına inançsızlardan özür diliyorum.)

hep bizim onları anlamamızı beklerken yargıda kadrolaşıp inançlı insanların en temel özgürlük alanlarını (bkz: katsayı)
(bkz: başörtüsüyle eğitim)v.b bir sürü hadiseye seyirci kalıp sözkonusu kendileri olunca vaveyla koparan alevilerin benden özür dilemesini de bekliyorum.

28 şubat'ta gümüş yüzük taktığı ailesi örtülü olduğu için ordudan ihraç edilen, annesi başörtülü olduğu için yemin törenlerine alınmayan, namaz kılan kılmayan, içki içen içmeyen diye insan fişleyen sistemlere karşı durmayanların benden özür dilemesini bekliyorum.

şahsımı tanımadıkları halde yazdıklarımı bile hazmedemeyip her inanç sisteminde olabilecek çürük elmalar yüzünden bütün inanç sistemime kin kusan bütün entry sahipleri adına vicdanlı ve adil bir dünyanın hayalini kuran tüm insanlıktan özür diliyorum.

(bkz: tosunun olabilecek kadar öküz değilim)